Ryöstetty elämä

Ryöstetty elämä

Tietoa kirjasta

Nuori lääkäri loukkaantuu moottoripyöräonnettomuudessa. Mies kuljetetaan keskussairaalaan Hämeenlinnaan, jossa hänet todetaan aivokuolleeksi. Meilahden sairaalasta lähtee paikalle elinsiirtoyksikkö irrottamaan uhrin maksaa, mutta kaksi aseistettua miestä anastaa siirteen sisältämän kylmälaukun, ja Hauholla asuva sisätautilääkäri Mauri Yli-Viranko pakotetaan nousemaan rinnalle ajavaan autoon.

Seuraa operaatio, jota johtaa KRP paikallinen poliisi apunaan. Rikosylikonstaapeli Juutilainen ja hänen työparinsa Päivikki Noro puolestaan alkavat selvittää moottoripyöräonnettomuuden taustoja. Panttivankidraama luo varjonsa myös kirjailija Karla Mantereen häiden suunnitteluun, joiden pitopaikaksi morsian on hyvissä ajoin valinnut Hellevin Hovin Koivulinnan.

Jännitysromaani Ryöstetty elämä (2021) on osa suosittua Hauho-sarjaa, jossa hämäläisessä kyläyhteisössä sattuu arvoituksellisia ja järkyttäviä asioita.

Hauho-sarjan juonirikkaat dekkarit kertovat rikosten ohella hämäläisen kyläyhteisön iloista ja suruista.

Hanne Dahl (Anne Syrjä) on kirjailija, joka on työskennellyt päätoimisesti lääketeollisuuden parissa. Dahl tunnetaan dekkarikirjallisuudestaan ja Hauho-sarjastaan, johon lukeutuvat esimerkiksi teokset Viimeiset vuorosanat ja Usvassa uinuu uhka.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Ryöstetty elämä