Saaliin sydän

Saaliin sydän

Tietoa kirjasta

Uhkaavaa tunnelmaa, vanhoja uskomuksia ja vaiettuja salaisuuksia uudessa dekkarisarjassa

Saaliin sydän on raikas ja koskettava jännitysromaani nuoresta sosiaalityöntekijästä, joka joutuu mukaan nykypäivän noitavainoista kumpuavaan pelottavaan tapahtumaketjuun.

Annie Ljungilla on vihdoin uusi elämä Tukholmassa, kaukana pienestä kotikylästä Pohjois-Ruotsissa. Kun muistisairas äiti karkaa vanhainkodista, Annien on kuitenkin palattava vanhoihin maisemiin ja kohdattava menneisyyden piinaavat haamut. Sitten nuori sukulaistyttö Saga katoaa. Annie penkoo mysteeriä samalla kun tiheän maalaisyhteisön salaisuudet punovat häntä yhä syvemmälle verkkoonsa. Ångermanlandin hämyisissä metsissä poltettiin ennen noitia, mutta vainotaanko naisia edelleen?

Annie Ljung -sarjan avaus kiehtoo poikkeavalla näkökulmallaan ja uudenlaisella päähenkilöllään, joka näkee kulissien taakse. Rolfsdotterin dekkari nostaa maailmankartalle vakuuttavan jännityssarjan, jonka tapaukset saavat inspiraationsa historiallisista rikoksista ja kansanuskomuksista.

Ulrika Rolfsdotter (s. 1977) on ruotsalainen rikoskirjailija Ångermanlandista, minne hänen jännitysromaanisarjansakin sijoittuu. Nykyisin hän asuu Gävlessä. Rolfsdotterilla on sosionomin ja psykoterapeutin koulutus sekä pitkä tausta sosiaalityössä.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Saaliin sydän