Sahramisyksy

Arvostelu 4
6h 14min
143 Sivua
Kahvila Koivu
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Syksy on uusien alkujen aikaa – myös kahvila Koivussa.

Pienelle paikkakunnalle muuttanut Kristiina Kivimaa ei ole säikähtänyt haasteita. Pyhävirran kylänraitilla kahvila Koivu kukoistaa ja hotelli Koivun arki rullaa hyvällä rutiinilla. Uudesta ihmissuhteessa löytyy ystävyyttä ja rakkautta samassa paketissa.

Mutta elämä ei pysähdy Pyhävirrallakaan uomiinsa, ei edes silloin, kun kaikki on niin hyvin, että ajan soisi seisahtuvan. Uuden kunnanjohtajan mukana tulee kehityssuunnitelmia, jotka herättävät kyläläisissä monenlaisia tunteita.

Myös kummallinen tulipalojen sarja horjuttaa kyläyhteisön perusturvallisuutta ja ennen pitkää syytteleviä katseita luodaan moneen suuntaan.

Tommilla tuntuu olevan tulevaisuuden suhteen toiveita, joita Kristiina ei tunne omakseen. Kun syksyn lehdet alkavat pudota, on Kristiinan aika päättää, missä hänen tulevaisuutensa on – ja kenen kanssa.

Sahramisyksyssä tuoksuvat kostea metsä, omenapiirakka ja vahvat mausteet. Kirja on Kahvila Koivu -sarjan kolmas osa.

Maija Kajanto on toimittaja ja viestinnän ammattilainen, joka ei ole koskaan oppinut käyttämään sahramia ruoanlaitossa. Sahramisyksy on hänen kuudes kirjansa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

6h 14min

Sivua:

143

Kielet:

suomi

Julkaistu:

3.8.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510494318

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510494301

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sahramisyksy –
E-kirja, Äänikirja

Ahmin tämän taas yhden vuorokauden aikana. Kajannon kahvila Koivu -sarjan kirjat ovat parasta kuunneltavaa ja vievät ajatukset sopivasti pois omasta elämästä. En malta odottaa seuraavaa osaa! Lukija on myös loistava.

Tarja-Leena

Ihana❤️ Lisää, kiitos!

Kaisa

Rakastan tätä sarjaa!! 🤍 Toivon että tähän tulee jatko-osia sillä tämä tarina ei voi päättyä näin 😀

Saara

Toivottavasti Heta päätyy yhteen sen naisopen kanssa, alkaa tämä heteronormatiivisuus tulemaan jo korvista. Lukijalla edelleen sama ongelma kuin aiemmin: kuulostaa koko ajan vihaiselta. Toivottavasti seuraavan osan lukee joku muu.

Piia