Saksantunti - eroottinen novelli

Saksantunti - eroottinen novelli

Tietoa kirjasta

"Isku kulki vartaloni lävitse. Peterin ääni lausui nimeni. Jännitys oli voimakasta kuin sähkö. Toivoin, että hän kutsuisi minua Alexiksi. En tiedä, miksi hän käyttää jääräpäisesti sukunimeä, eikä minulla ole oikeastaan mitään sitä vastaankaan. Haluaisin vain kuulla tuon äänen lausuvan nimeni. Oikean nimeni. Edes kerran, jotta tietäisin, miltä se kuulostaa."

Saksantunnit ovat Alexille viikon pahimpia ja parhaimpia tunteja. Hänen himonsa tyylikästä – mutta paljon vanhempaa – miesopettajaa kohtaan hankaloitti muuten etevän oppilaan keskittymistä. Opettaja kohteli Alexia kuin ketä tahansa oppilasta, mutta se ei pysäyttänyt tytön fantasioita tästä. Viimeisen tunnin jälkeen hikisen kuumana iltapäivänä Alex jää kahden kesken luokkahuoneeseen yleensä niin etäisen opettajan kanssa. Hänen tilaisuutensa on tullut, mutta uskaltaako hän näyttää miehelle, mitä tuntee?

Vanessa Salt on nimimerkki, jonka takana on jossain Keski-Ruotsissa asuva kirjailijapariskunta. Vanessa hakee innoitusta tarinoihinsa monilla matkoillaan maailmalla, missä kuumat, eksoottiset paikat ruokkivat hänen eroottisia fantasioitaan. Hän kirjoittaa kevyesti ja huumorilla intohimosta, joka voi iskeä, kun sitä vähiten odottaa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Saksantunti - eroottinen novelli