Salainen koodi

- Denise Rudberg

Arvostelu 3.6
6h 40min
176 Sivua
Liittolaiset
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Tukholma 1939. Kolmen rohkean naisen tiet kohtaavat toisen maailmansodan aikana signaalitiedustelun keskuksena tunnetussa Tukholmassa. Ympärillä riehuva sota koskettaa heitä kaikkia: Signe muuttaa pakon sanelemana maalta kaupunkiin, Elisabeth irtisanoutuu työstään dramaattisten tapahtumien pyörteissä ja Iris pakenee peloissaan Virosta Ruotsiin kahden poikansa kanssa.

Näitä naisia yhdistää yksi erityinen piirre: erinomaiset matemaattiset kyvyt. On vain ajan kysymys, milloin Ruotsin salainen tiedustelu nappaa heidät riveihinsä. Saksalaisten piinkova koodi on murrettava.

Kiehtova kolmikko saa tilaisuuden näyttää kykynsä tiedustelun terävimpinä koodinmurtajina ja valtakunnan turvallisuuden rakentajina. Mutta kehen naiset voivat luottaa sodan keskellä, vakoojien ja vihollisten ympäröimänä? Aito ystävyys ja yhteen hiileen puhaltaminen näyttävät kolmikolle nyt uskomattoman voimansa.

Historiallisessa romaanissaan Rudberg ammentaa sekä omien sukulaistensa elämäntarinoista että Tukholman menneisyydestä signaalitiedustelun kuumana keskuksena. Lukijansa lumonnut Salainen koodi kiiti Ruotsissa heti myyntilistojen kärkeen. Teos avaa Liittolaiset-sarjan, joka kulkee Hakekaa kätilö! -sarjan ja Hidden Figures -elokuvan jalanjäljissä.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Anu Koivunen

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

6h 40min

Sivua:

176

Kielet:

suomi

Julkaistu:

23.6.2020

Äänikirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523513921

E-kirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN e-kirja:

9789523513860

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Salainen koodi – Äänikirja, E-kirja

Liian nopea lukuvauhti

Landbo

Kirja sai otteeseensa vasta ihan lopussa.

Katja

Hyvää iltasatu kuunneltavaa

Siiri

Kirja on keskeneräisen tuntuinen. Juoni on löyhä.

Leena