Salaperäinen kaunotar / Yhden yön rakastavaiset

Salaperäinen kaunotar / Yhden yön rakastavaiset

Tietoa kirjasta

Salaperäinen kaunotar
Samantha Davis tarvitsee kipeästi tämän työpaikan kummitätinsä Agnesin sijaisena erakkomaisen Brody Edenin sihteerinä. Hän ei välitä edes siitä, että joutuu kirjoittamaan vaitiolosopimuksia ja muita valoja vinon pinon paikan saadakseen! Voisi olla jopa niin, ettei hän saisi koko kuukauden aikana edes nähdä kyseistä verhojen takana lymyilevää velhoa.

Aikansa erakkopomonsa oikuista kärsittyään elämäniloinen, pinkkiä rakastava Sam päättää tarttua härkää sarvista. Hän ottaa tehtäväkseen kiskoa ihmisiä karttavan Brodyn takaisin elämään – vaikka sitten viettelyn keinoin!

Yhden yön rakastavaiset
Paljon tuskaa kokeneet ja elämään kyynisesti suhtautuvat mies ja nainen kohtaavat yössä ja hakevat hetken lohtua ja intohimoa toistensa sylistä. Tällä hurmalla on määräaika: yksi yö. Aamun koittaessa kaksi muukalaista jatkaisivat omaa elämäänsä.



Maa järisee, kun Grace Munroe ja Wynn Hunter yhtyvät taianomaisessa yössä – edes esittelyt eivät ole tarpeen. Kun kaikki on ohi, kaipaus kuitenkin jää. Vasta jonkin ajan kuluttua eräässä tilaisuudessa Wynnille selviää jotakin mullistavaa yhden yön rakkaudestaan...

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Salaperäinen kaunotar / Yhden yön rakastavaiset