Salapoliisin arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto

- Martin Widmark

Arvostelu 4.7
45min
Lasse-Maijan etsivätoimisto
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Suomen suosituimmat lapsietsivät taas vauhdissa – ja tällä kertaa he saavat haastajan!

Kun Vallilan taidemuseosta varastetaan arvokas maalaus, tähtietsivä Teuvo Terävä ilmestyy kaupunkiin kuin tyhjästä. Jopa poliisipäällikkö on vakuuttunut hänen itsevarmasta esiintymisestään ja pidättää epäillyn taidevarkaan. Mutta Lasse ja Maija eivät ole vakuuttuneita. Ovatko he vain mustasukkaisia ​​vai onko tähtietsivässä jotain hämärää? Kuinka hän voi ratkaista tapauksen niin nopeasti?

Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille. Sarja ilmestyy nykyisin värikuvitettuna, ja myös alkupään kirjat on uudistettu neliväriseen asuun.

Lue kaikki osat: Timanttien arvoitus, Hotellin arvoitus, Sirkuksen arvoitus, Kahvilan arvoitus, Muumion arvoitus, Kullan arvoitus, Elokuvateatterin arvoitus, Sanomalehden arvoitus, Junan arvoitus, Koulun arvoitus, Sahramin arvoitus, Eläinpuodin arvoitus, Syntymäpäivän arvoitus, Uimahallin arvoitus, Palokunnan arvoitus, Polkupyörän arvoitus, Vankilan arvoitus, Jalkapallon arvoitus, Linnan arvoitus, Rakkausarvoitus, Muodin arvoitus, Elokuvan arvoitus, Kirjaston arvoitus, Sairaalan arvoitus, Kirkon arvoitus, Salapoliisin arvoitus

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä. Lasse-Maijan etsivätoimiston hauskat kuvitukset ovat Helena Willisin käsialaa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Outi Menna

Muoto:

Äänikirja

Osa:

26

Äänikirjan kesto:

45min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

25.8.2023

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520452681

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Salapoliisin arvoitus. Lasse-Maijan etsivätoimisto – Äänikirja

Maailman paras kirja ikinä Ja painakka Peukkua🔜 Kiitos

Julle

Tosi hyvä kirja kannattaa lukea/kuunnella👍

Pia

Paras

Aada

Very hyvä kirja

JaK