SALATTU MAFIA: Cosa Nostra

SALATTU MAFIA: Cosa Nostra

Tietoa kirjasta

Kiehtova tietokirjasarja Italian mafioiden verisestä historiasta ja nykypäivästä alkaa!

Syanidilla terästettyä kahvia vankilassa. Autopommi Palermon keskustassa. Mitä merkitsee nippu seteleitä kuolleen suussa? Tai kivi?

Elämä Sisiliassa on hyvin samanlaista kuin 150 vuotta sitten. Palermo on kaupunki, johon historian saatossa ovat jättäneet jälkensä kreikkalaiset, roomalaiset, bysanttilaiset, arabit, espanjalaiset ja britit – ja Cosa Nostra, luultavasti maailman kuuluisin mafia. Kapeita mukulakivisiä kujia hallitsevat edelleen Sisilian mafian perheet.

Suomalais-italialainen tietokirjailija Anton Monti sukeltaa mafiasarjan ensimmäisessä osassa sisilialaisen mafian historiaan ja nykypäivään. Kirja kuvaa koukuttavasti niitä monimutkaisia, väkivaltaisia ja salaperäisiä kytköksiä, joita mafia kykenee saamaan aikaiseksi, ja joissa vuoron perään esiintyvät mafiosot, tavalliset rikolliset, poliitikot, salajuonet ja selittämättömät murhamysteerit.

Italian rikollisuuden kerrostumat paljastuvat Anton Montin neliosaisessa tietokirjasarjassa. Monti kuvaa tarkasti ja yksityiskohtia säästämättä miten mafian lonkerot ulottuvat kaikkialle aina maataloudesta politiikkaan ja huumekauppaan asti.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle SALATTU MAFIA: Cosa Nostra