Samassa liemessä

Samassa liemessä

Tietoa kirjasta

Kotiruokaa täydellä sydämellä!

Ruoka-alan voimanaiset Pipsa Hurmerinta ja Meri-Tuuli Väntsi yhdistävät taitonsa keittiössä ja tuovat lautaselle mutkatonta, värikästä ja oivaltavaa ruokaa. Sellaista arjen haastetta ei olekaan, josta tämä kaksikko ei selviäisi.

Samassa liemessä on täydellinen kattaus suosikkireseptejä, elämää helpottavia vinkkejä ja inspiraatiota. Se kertoo, miten kotiruokaan saadaan vaihtelua ja millä aineksilla syntyvät bileet isommallekin porukalle. Eri teemojen kautta syvennytään ratkomaan ruokapulmia koko perheelle kelpaavasta ruoasta penninvenytykseen mausta tinkimättä. Juhlaosion reseptit esivalmistellaan pitkin viikkoa, ja kasvisosiossa keskitytään vastustamattoman herkullisiin ruokiin, jotka syntyvät tutuista aineksista ilman kikkailua.

Pipsa ja Meri-Tuuli ovat tv:stä tuttuja kokkeja ja juontajia. Radio Helsingin kuuntelijoille parivaljakko on tuttu Ruokatunti-ohjelmasta, jossa jaetaan ruoka- ja ravintolavinkkejä ja haastatellaan mielenkiintoisimpia ruoka-alan vaikuttajia kokeista kalastajiin. Samassa liemessä on heidän ensimmäinen yhteinen keittokirjansa, ja se perustuu samannimiseen tv-ohjelmaan, joka esitetään Avalla keväällä 2018. Kirjan on kuvannut kauniista valokuvistaan tunnettu Kreetta Järvenpää.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Samassa liemessä