Sami Yaffa

Tie taipuu

Arvostelu 4.3
13h 39min
389 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Legendaarisen rocktähden tarina.

”Basso tuntui himalta, rytmi ja alapää oikealta jutulta.”

Sami Yaffa on basistilegenda, rockmaailman ikoni ja tinkimätön oman tiensä kulkija, joka nousi rockin huipulle myyttisen Hanoi Rocksin basistina. Tämä New Yorkin kujakolli, valojen ja varjojen mies sekä katu-uskottavuuden ruumiillistuma on levyttänyt Bruce Springsteenin ja Slashin kanssa, soittanut New York Dollsissa ja Joan Jett & The Blackheartsissa ja esiintynyt Carnegie Hallissa. Elämäkerrassaan hän kertoo tarinansa Espoon lähiöistä rockin raskaaseen sarjaan.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

13h 39min

Sivua:

389

Kielet:

suomi

Julkaistu:

17.2.2019

Äänikirjan kustantaja:

Otava

ISBN Äänikirja:

9789520119539

E-kirjan kustantaja:

Otava

ISBN e-kirja:

9789520116156

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sami Yaffa –
Äänikirja, E-kirja

Itsekin 1963 syntyneenä ja tuon ajan eläneenä hyviä muistoja palautui mieleeni. Antoisaa kuultavaa oli löhinnä Samin elämä Hanoi Rocksin jälkeen rapakon takana ja muualla maailmassa. What a life!!!

Anne

Oli kiva kun Sami itse luki kirjan, antoi syvyyttä.

Sipriina

Tykkäsin kovasti, valottaa "Hanoin" porukan historiaa hienosti, kun itse olen eläkeläislukija. En itse ollut kohdekuulijakuntaa aikoinaan.

Eija

Sami toimi hienosti, oman kirjansa lukijana, sujuvaa sekä selkeää. Name droppailu ja keuluminen eivät tehneet minuun vaikutusta, vainish. Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvä kirja, selkeää ja dynaamista tarinankerrontaa.

Teemu