Sankaritarinoita pojille (ja kaikille muille)

Kertomuksia urheista miehistä Aleksis Kivestä Antti Tuiskuun

- Emmi Jäkkö, Aleksis Salusjärvi

Arvostelu 4.2
2h 47min
148 Sivua
Sankaritarinoita
bookCoverFor

Yhteenveto

Martti Ahtisaari, Arvo Ylppö, Antti Tuisku, Heikki Hursti, Aleksis Kivi, Paleface, Perttu Häkkinen, Tuure Boelius, Kalle Könkkölä ja Syksy Räsänen... ja kymmeniä muita sankareita.

Nämä urheat miehet ovat olleet rohkeita, vahvoja ja pelottomia, mutta myös auliita, uteliaita, herkkiä ja neuvokkaita. He ovat muuttaneet maailmaa olemalla rohkeasti sellaisia kuin ovat ja ottamalla toiset huomioon. Heistä kertovat tarinat ovat hauskoja ja heidän elämänsä käänteet monelle tunnistettavia. Kirja tarjoaa samastuttavia esikuvia monenlaisille pojille ja oman elämänsä sankareille.

Kirjan kirjoittaa ja kuvittaa joukko suomalaisia ammattilaisia. Toimittajina ovat Aleksis Salusjärvi ja Emmi Jäkkö, jotka ovat löytäneet uusia tapoja innostaa nuoria lukemaan. Salusjärvi on ollut kulttuuritoimittaja televisiossa, radiossa sekä useissa julkaisuissa ja toimi vuoden 2017 kaunokirjallisuuden Finlandiapalkinto lautakunnan puheenjohtajana. Jäkkö on työskennellyt kulttuuri alalla useissa tehtävissä, minkä lisäksi hän on vetänyt nuorten ja lukemisen välimatkaa kaventaneita hankkeita Lukukeskuksessa. Muita kirjoittajia ovat mm. Ilja Lehtinen (rap-artisti Illmari), Ville Blåfield, Mikko Sarjanen (Atomirotta), Pietari Kylmälä, Erkka Mykkänen, Harri Hertell ja Nina Honkanen. Kuvittajia ovat mm. Ossi Hiekkala, Jussi Kaakinen, Pete "Hende" Nieminen ja Joonas Rinta-Kanto.

Kirja sopii mainiosti 10-vuotiaasta eteenpäin.

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

2h 47min

Sivua:

148

Kielet:

suomi

Julkaistu:

27.5.2019

Äänikirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523511262

E-kirjan kustantaja:

Into Kustannus

ISBN e-kirja:

9789523512252

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sankaritarinoita pojille (ja kaikille muille) – E-kirja, Äänikirja

Hyi 🤢

Milja

Tosi hyvä ja kiinnostava kirja 😃

Toivo

Booiiss~ 😃

Jooa

Tää on hyvä kirja jo täs puoli välis👍😀👍999999999/5.

Jesse