Sattuman kansanedustaja

Arvostelu 3.7
7h 30min
163 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Mainosmies politiikan takapiruna.

Räävitön satiiri todeksi muuttuvasta mediatempauksesta. Politiikan ja talouselämän irvileuka iskee kulmahampaansa nyt mediaan ja taiteen maailmaan.

Kaiken nähnyt ja tylsistynyt mainostoimiston omistaja Aki Hasanen päättää sapattivuonnaan katsoa, mitä markkinoinnilla saa aikaan. Hän lanseeraa uuden mediaseksikkään runoilijan.

Kokemuksesta innostuneena Hasanen päättää yrittää toistaa saman tempun politiikassa. Kohteeksi löytyy nuhteeton ja tuntematon virkamies. Tuleeko mahalasku, karkaako homma käsistä vai lähteekö se kunnolla lentoon? Voiko tyhjästä nyhjäistä poliittisen menestystarinan?

Kalle Isokallio (s. 1948) on toiminut vapaana kirjailijana vuodesta 1996 ja toteuttanut vapauttaan kirjoittamalla yhteiskunnallisen veijariromaanin vuosittain. Ajan, joka kirjoittamiselta jää, hän käyttää lorvailuun, ellei satu musisoimaan johtamansa Åttopojat-orkesterin kanssa. Kirjoissaan Isokallio sijoittuu poliittisesti Orposta vasemmalle ja Marinista oikealle, kulloisenkin kirjan aiheesta riippuen. Teoksissa kyytiä saavat paitsi poliitikot myös muut valtaapitävät. Sankarin rooli on varattu maalaisjärkeä käyttävälle tavalliselle ihmiselle, ellei sitä sitten hetkellisesti lainata venäläiselle oligarkille, oman elämänsä tyhjästä rakentaneelle yrittäjälle tai jollekulle muulle, joka näkee miten asioiden pitäisi olla, ja panee ne kuosiin valtaapitävien harmiksi.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Äänikirjan kesto:

7h 30min

Sivua:

163

Kielet:

suomi

Julkaistu:

13.8.2019

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520409258

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520408282

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sattuman kansanedustaja – Äänikirja, E-kirja

Paljon totuuksia huumorilla. Hauska kirja.

Jko

😀😀

😀😀

Jukka