Satumaa- Stephen King

Arvostelu 4.2
25h 16min
537 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Synkkinä aikoina hyvät ihmiset hohtavat kirkkaimmin.

Ikonisen Stephen Kingin Satumaa on lukuhimoa lietsova fantasiaromaani, jossa kaivon pohjalta löytyvä rinnakkaistodellisuus uhkaa tuhota oman maailmamme.

Arvoituksellinen erakko Howard Bowditch jättää testamentissaan kaiken teinipoika Charlie Readille. Talon, vajan ja vanhan koiran lisäksi Charlie perii c-kasetin, jolla Howard kertoo täysin uskomattoman tarinan. Sen mukaan vajassa on kaivo, kaivossa portaat ja portaiden päässä toinen maailma. Vääristynyt satumaailma, jossa hyvä ja paha käyvät ikuista taistoaan. Charlien on laskeuduttava kaivoon, mutta sen jälkeen vain satumaan kirotut, poloiset asukit voivat hänen kulkuaan johdattaa. Pelissä on ihmiskunnan tulevaisuus.

Yhdysvaltalainen Stephen King (s. 1947), kauhun kuningas, on yksi maailman tunnetuimmista kirjailijoista ja amerikkalaisen nykykirjallisuuden suurimpia tarinankertojia. Hänen ensimmäinen romaaninsa Carrie ilmestyi 1974, minkä jälkeen hän on kirjoittanut 63 romaania, 20 pienoisromaania ja yli 200 novellia. Useita merkittäviä kirjallisuuspalkintoja voittaneelle Stephen Kingille on myönnetty myös American PENin sananvapauspalkinto. Hän asuu Mainessa vaimonsa, kirjailija Tabitha Kingin kanssa. Heidän poikansa Joe Hill ja Owen King ovat myös kirjailijoita.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Ilkka Rekiaro
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
25h 16min
Sivut:
537
Kielet:
suomi
Julkaistu:
23.1.2023
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520448714
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520448707

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Satumaa – E-kirja, Äänikirja

Ihan ok.

Henry

10/10

Satu

Taas aivan mieletön tarina!!!

Tapio

Hieno kirja

Kurt Sivula

Ihan hauska ja erilainen King. Elementtejä Sestä, Lohikäärmeen silmistä ja Talismaanista, kaikuja Mustista torneista. Myös Narnian tai Päättymättömän tarinan sävyjä. Lukijassa ei moitittavaa.

Sanna

Tästä jäi ristiriitainen olo.. Alkupuolisko oli todella lupaava, mutta jälkimmäisen puoliskon tapahtumat eivät sitten enää kiinnostaneet juuri ollenkaan

Alisa

Ei parasta Kingiä mut luettava.

Jani

Tylsä ja lukija huono

Sirpa

Jatkoon.

Petri

Loistavaa Kingiä! Ei kauhua, mutta mielikuvituksellista kerrontaa joka tempaa mukaansa ensimmäisestä virkkeestä lähtien.

Johanna

Mukava aikuisten satu. Lempeää Kingiä.

Iina

Ihan mahtava 🙏

miia

Odotin tätä kauheasti; uutta Kingiä. Mutta jotenki pitkäveteinen ja tylsä, vaikka sydäntä riipii sanoa niin Kingin tuotannosta. Jo motiivi koko juonelle on outo näin lemmikin omistajana itsekin.

Sirpa