Seikkailijan suurin seikkailu / Vaarallisia tunteita

Seikkailijan suurin seikkailu / Vaarallisia tunteita

Tietoa kirjasta

Seikkailijan suurin seikkailu
Isoisä, jota Hannah Robinson ei ole koskaan tuntenut, testamenttaa hänelle jättiomaisuuden. Jos hän tulee raskaaksi kuudessa kuukaudessa! Hannah haluaa kiihkeästi turvaa ja vakautta. Siksi onkin ironista, että maailmaa kiertävä seikkailija Yeager Novak tuntuu ainoalta mahdolliselta ehdokkaalta tulevan lapsen isäksi.

Riskejä ja vaaroja kaihtamaton Yeager ei halua vaarantaa seikkailuhakuista elämäntyyliään, vaikka suostuukin lopulta Hannahin ehdotukseen yhteisen lapsen hankkimisesta. Mutta viimein hän tajuaa, että todellinen riski on se, että asettaa alttiiksi oman sydämensä....





Vaarallisia tunteita
Juhlajärjestäjä Elizabeth Minerva on kokenut kovia – sekä miesten suhteen että menetettyään sisarensa ja tämän perheen. Uusi elämä New Yorkissa ja menestyksekäs ura ovat saaneet masennuksen viitan tuntumaan hieman kevyemmältä, ja nyt hänellä on yksi toive ylitse muiden: tulla äidiksi! Hän ei missään nimessä – surkean miesmakunsa tuntien – halua enää ihastua kyseisen miesmaun mukaiseen pahaan poikaan, onhan hän saanut oman osansa sydänsuruista! Mikä kohtalon julma oikku saa sitten juuri sellaisen jälleen ilmestymään hänen elämäänsä?

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Seikkailijan suurin seikkailu / Vaarallisia tunteita