Shakkimatti

Arvostelu 4.3
12h 12min
243 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Romanttinen komedia shakista, kilpailemisesta ja rakkaudesta

Bestseller-kirjailija Ali Hazelwoodin älykäs ja seksikäs YA-herkkupala Mustan kuningattaren faneille

Mallory Greenleaf ei enää pelaa shakkia. Se oli joskus hänelle elämän tarkoitus, mutta siitä on kauan ja ikäviä asioita tapahtui. Ja ei, hän ei halua puhua siitä.

Malloryn paras kaveri ylipuhuu hänet vielä yhteen shakkiturnaukseen. Mallory voittaa jokaisen pelin, mukaan lukien lajin tämän hetkisen maailmanmestarin. Hups.

Nolan Sawyer on 20-vuotias komea shakkidynastian perillinen ja tunnettu pelipiirien ulkopuolellakin. Häntä on kutsuttu yhdeksi historian parhaista pelaajista, eikä hän pidä häviämisestä, ei varsinkaan Malloryn kaltaiselle ulkopuoliselle.

Mallory toimii, niin kuin on tottunut tekemään: pakenee paikalta. Seuraavat siirrot sitten tehdäänkin ihmissuhdepelilaudalla.

Ali Hazelwood on syntynyt Italiassa ja asunut Japanissa ja Saksassa, nykyään hän on kotiutunut Amerikkaan. Hän on neurotieteen tohtori ja työskentelee professorina. Hän on myös bestseller-kirjailija, jonka suosikkiaihe ovat romanttiset komediat, ja mieluiten hän yhdistää kirjoissaan romantiikan ja akateemisen ympäristön. Shakkimatti on hänen ensimmäinen YA-kirjansa.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Inka Parpola

Muoto:

Äänikirjan kesto:

12h 12min

Sivua:

243

Kielet:

suomi

Julkaistu:

14.11.2023

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510492505

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510492499

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Shakkimatti –
Äänikirja, E-kirja

Niin älyttömän hyvä kirja että tästä pitäis olla ainakin 2 jatko-osaa. Jäi nälkä kuulla lisää. Tosi hyvä lukija. Sopii vähän vanhemmallekin kuuntelijalle.

Nea

Hyvä tarina, odotin Nolanin ja Malloryn yhteistä aikaa hieman enemmän. Lukija 4/5

Kati

Tykkäsin kokonaisuutena!

Aada