Sieluttomat

Sieluttomat

Tietoa kirjasta

Linnanmäki, Flow-festivaali, Vermo... mihin Munkki iskee seuraavaksi?

Nopeakäänteinen jännitysromaani säälimättömästä rikossarjasta Helsingin keskustassa.

Helteen kurittamassa Helsingissä tekee tuhojaan röyhkeä ryöstökopla, joka ei säästä sivullisia. Uskalias joukko iskee yhä uudelleen pääkaupungin ytimeen, rikosylikonstaapeli Markku Isakssonin tutkimusryhmän ponnisteluista huolimatta.

Tiivistä ryöstäjäjoukkoa johtaa salaperäinen Munkki, mies joka pakeni lapsuudentragediaa palkkasoturiksi Srebrenican joukkomurhaan vuonna 1995. Ryöstöreissuilla kopla kuuntelee Maurice Ravelin Boleroa rytmittääkseen operaation oikein, mutta toisenlainen bolero kiihtyy heidän ympärillään. Yksi ryöstokoplan jäsenistä haluaa leikistä ulos, mutta Munkin porukasta on vaikea hengissä erota.

Kumpi ehtii pysäyttämään Munkin: Isaksson vai menneistä teoista kostoa hautovat ihmiset?

Sieluttomat on Markus Ahosen viides Isaksson-dekkari, nopeakäänteinen jännitysromaani, joka kaikuluotaa ihmismielen ja -sielun kykyä sekä hyvään että pahaan. Isaksson-sarjan edellinen kirja Sydämenmurskajaiset ilmestyi 2016.

Sieluttomat on Markus Ahosen viides Isaksson-dekkari, nopeakäänteinen jännitysromaani, joka kaikuluotaa ihmismielen ja -sielun kykyä sekä hyvään että pahaan, riippuen siitä millaiset kortit on käteen lapsuudessa jaettu. Isaksson-sarjan edellinen kirja Sydämenmurskajaiset ilmestyi 2016.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sieluttomat