Siepattu - eroottinen novelli

Siepattu - eroottinen novelli

Tietoa kirjasta

"Puraiset huultasi tavalla, jonka tiedät tekevän minut himokkaaksi. Sitten saan läimäyksen, en niin kovaa kuin aiemmin. Aloillasi, kertoo läimäys. Sitten kyykistyt eteeni, vedät aluspaitani ylös, nojaudut suutelemaan. Haluan suudella sinua, mutta saan siitä syystä läimäyksen. Minulla ei ole oikeutta tehdä mitään, mihin en saa kehotusta. Vedät alushousuni alas, jolloin kivikova kaluni sujahtaa esiin."

Salskean urheilijanuorukaisen kuuma fantasia on tulla kaapatuksi ja alistetuksi aina siihen asti, kunnes hän havahtuu huumattuna resuisen pakettiauton takaosasta ja saa lisäsäväreitä tainnutuspatukasta. Näennäinen vapaus koittaa vasta hylätyssä varastorakennuksessa, jonka jyrkästi kallistuvan lasikaton alla odottaa tuhatkunta neliömetriä kaltereita ja vartalosukkaan sonnustautunut mokkasaapasnarttu kosteine mirreineen. Rakkaani, sinäkö se todella olet?

Novelli on julkaistu yhteistyössä ruotsalaisen elokuvatuottajan Erika Lustin kanssa. Hänen tavoitteenaan on kuvata ihmisen luonnetta ja moninaisuutta kertomuksilla intohimosta, läheisyydestä, rakkaudesta ja halusta yhdistämällä vahvoja tarinoita ja eroottisia hupailuja.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Siepattu - eroottinen novelli