Siiri ja kamala possu (e-äänikirja)

Siiri ja kamala possu (e-äänikirja)

Tietoa kirjasta

Siiri huomaa, että rakkaassa pehmolelu Pupussa on reikä. - Pupu täytyy paikata, Siiri sanoo. Otot tulevat apuun ja Pupu viedään nallesairaalaan. Siiri ei kuitenkaan voi elää ilman Pupua, ja nallesairaala lähettää hänelle varalelun lohdutukseksi. Siiri ei pidä varalelusta. Possu on Siirin mielestä ilkeän näköinen. - Mitä siinä tuijotat? Siiri huutaa possulle.

Siiri muuttaa pois huoneestaan, koska possu on vallannut Siirin sängyn. Kun Pupu palaa kotiin, Siiri saa pitää myös possun, koska kukaan ei kaipaa sitä. Se on joskus unohtunut nallesairaalaan, eikä sillä ole muuta kotia.

Mutta possu näyttääkin äkkiä surulliselta ja yksinäiseltä... - Onko tuokin vielä täällä? Otot kysyvät nähdessään possun. - On, Siiri sanoo. - Se on otettu kasvatiksi. Sillä on nyt uusi koti.

Mervi Lindman on rakastettu kuvittaja, jonka kuvissa on huumoria, lämpöä ja tunteiden voimaa. Hän tavoittaa kuviinsa lapsuuden taikamaailman ja arjen ihmeet. Lindmanin sydäntä lähellä on lasta puhutteleva ja samalla aikuista viihdyttävä kuvakerronta. Tiina Nopolan ja Mervi Lindmanin Siiri-kuvakirjat ovat ilmestyneet monissa maissa, samoin Timo Parvelan Ella-kirjat, joita Mervi Lindman kuvittaa. Mervi Lindman on myös kirjoittanut ja kuvittanut Memmuli-kuvakirjoja ja Ruotsissa on julkaistu hänen tekemänsä Bebbe-kirjasarja perheen pienimmille. Lindman kuvittaa myös suosittua Katerina Janouchin Ingrid och Ivar-kirjasarjaa Ruotsiin. Mervi Lindman opiskeli Taideteollisessa korkeakoulussa ja valmistui Aalto-yliopistosta muotoilun laitokselta (vaatesuunnittelun-ja pukutaiteen osastolta).

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Siiri ja kamala possu (e-äänikirja)