Siivousta ja sydämen asioita

Arvostelu 3.6
7h 36min
175 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kaaoksen kesytystä ja sydämen syväpuhdistusta

Hanna Vellingin hyväntuulisessa Siivousta ja sydämen asioita -romaanissa kolmikymppinen nainen perustaa kotisiivousyrityksen, jonka myötä hänen oman elämänsä järjestys menee aivan uusiksi

Suvi Sademaa rakastaa kahta asiaa: siivoamista ja onnellisia elämäntarinoita. Suututettuaan työpaikkansa siivoojan hän päättää iskeä kaksi kärpästä, ilon ja hyödyn, yhdellä pölyrätin huiskauksella ja pestautuu illoiksi siivoustöihin.

Tyhjiä toimistoja mopatessa pöydille jätetyistä tavaroista kehräytyy Suvin mielessä monta onnellista elämäntarinaa. Kun Suvi lopulta päätyy perustamaan oman yrityksen ja siistimään ja järjestämään myös koteja, hän tulee sukeltaneeksi päistikkaa asiakkaidensa oikeisiin elämäntarinoihin, heidän mutkikkaaseen arkeensa. Mutta mahtuuko Suvin oma tarina sydämen asioineen näihin koteihin? Edes siihen yhteen, jossa on yleensä paikalla vain janoinen rahapuu?

Hanna Velling tunnetaan lämminhenkisistä romaaneistaan, joissa hän kuvaa ihmissuhteita raikkaasti ja oivaltavasti. Tällä kertaa tarinassa on mukana aimo annos hyvää mieltä ja tolkun järjestystä, joka toisinaan kääntyy suloisesti solmuun.

Hanna Velling (s.1969) on helsinkiläinen kirjailija, joka työskentelee myös copywriterina, vapaana toimittajana ja tarinankertojana. Keväällä 2024 ilmestyvä Pieni puoti Punavuoressa on hänen viides romaaninsa. Aiemmin Vellingiltä ovat ilmestyneet teokset Kirjosieppo, Kutsumaton, Välikausia sekä Siivousta ja sydämen asioita.

Kirjoittamiselta liikenevän ajan Velling käyttää lukemiseen, mökkeilyyn ja kävelylenkkeihin pienen koiransa kanssa, mutta silloinkin ajatukset uppoutuvat usein tarinoihin, jotka ovat vielä kirjoittamatta.

Kirjailija(t):

Muoto:

Äänikirjan kesto:

7h 36min

Sivua:

175

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

6.10.2023

Äänikirjan kustantaja:

Bazar

ISBN Äänikirja:

9789523769526

E-kirjan kustantaja:

Bazar

ISBN e-kirja:

9789523769519

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Siivousta ja sydämen asioita –
Äänikirja, E-kirja

Täydellistä feelgoodia. 🥰

Pauliina

Tosi hyvä

Eeva

Erinomaista viihdettä: sopivassa suhteessa kaikkea, paitsi romantiikkaa....

Sari Helena

Hauskaa ja kepeää kuunneltavaa!

Vera