Silkkipunos- Pirjo Tuominen

Arvostelu 3.9
10h 55min
235 Sivut
Mailis Sarka
bookCoverFor

Yhteenveto

Hyvän mielen dekkari lomaparatiisin varjoisasta puolesta!

Mailis Sarka matkustaa Turkkiin perehtymään orjuuteen antiikin ajan Roomassa. Työ avaa hänen silmänsä näkemään ympärillä rehottavan ihmiskaupan ja syöksee hänet murhamysteerien pyörteisiin.

Mailis Sarka, eläkepäivillään kuvataiteilijaksi ryhtynyt ekonomi, saa hienon työtarjouksen: häneltä tilataan kuvitus antiikin ajan orjuutta esittelevään teokseen. Se edellyttää matkaa Turkin rannikolle, missä Mailis nauttii täysin siemauksin tuoksuvista puutarhoista ja kauppakujien vilinästä. Lisäksi hän tutustuu eläväiseen suomalaisyhteisöön ja ennen kaikkea kahteen englantilaiseen herrasmieheen: teoksen kirjoittajaan ja hänen isäänsä. Luova työ inspiroi, ja uusi rakkaus heräilee.

Mutta mitalilla on toinen puoli: pittoreskien kujien varjoissa on ovia, joiden takaa ei paljastu kukkia ja kauneutta. On eräskin Pimeä talo, joka jonkun pitäisi löytää ja pian.

Pirjo Tuominen on kirjoittanut puolensataa teosta, joista valtaosa on historiallisia romaaneja. Tuomisen hyvän mielen dekkareiden sankaritar on Mailis Sarka, virkeä ja monitaitoinen eläkeläisrouva.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

2

Äänikirjan kesto:

10h 55min

Sivut:

235

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.11.2014

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789513183233

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789513169480

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Silkkipunos – E-kirja, Äänikirja

Ihan kuunneltava kirja. Varsinkin alussa liian paljon jaarittelua historiasta.

Seija

Historiaa opettava. Auringon lämmön saattoi tuntea. Romantiikkaa. Iän tuomaa viisautta. Ja tietenkin jännitystä. Kaikkea, mitä hyvältä kirjalta voi vain toivoa

Ulla

Hyvä tarina

👍

Aila

Mielettömän hyvä kirja , hyvä lukija. Kiitos!

Eeva