Sinä olet arvoitus

Sinä olet arvoitus

Tietoa kirjasta

Mitä jos heräisit elämään, jota et tunnista omaksesi?

Leah Mercerin Sinä olet arvoitus on riipaiseva romaani elämän merkityksellisimmistä valinnoista.

Auto-onnettomuudessa päänsä vakavasti loukannut Charlotte McKay on menettänyt muistinsa. Hänen viimeinen muistikuvansa on Rooman-lomasta miehensä Davidin kanssa – neljä vuotta aiemmin. Kun Charlotte saa kuulla olevansa kolmivuotiaan tyttölapsen äiti, hän järkyttyy. Hän ei muista mitään elämästään äitinä, ei edes raskaaksi tulemista saati päätöstä lapsen hankkimisesta.

Charlotte on varma, että hänen muistinsa palautuu tyttärensä nähdessään. Mutta kun hän saa pienen Anabellen syliinsä, Charlotte ei vieläkään voi uskoa olevansa tytön äiti. Miten hän ei voi muistaa niin isoa henkistä ja fyysistä muutosta kuin äidiksi tuleminen?

Leah Mercerin Sinä olet arvoitus koskettaa lukijaa sydänalasta ja kaappaa mukaansa elämän suurten hetkien äärelle.

Leah Mercer on kotoisin Nova Scotiasta, Kanadasta. Hän kirjoitti ensimmäisen romaaninsa 13-vuotiaana ja lähetti sen kustantajille, mutta sai vastaukseksi vain liudan rohkaisevia hylkäyksiä. Nuori Leah keskittyi sen jälkeen yleisurheiluun. Valmistuttuaan yliopistosta hän aloitti uran journalistina ja muutti Lontooseen miehensä ja pienen poikansa kanssa.

Heinäkuussa 2021 ilmestynyt Sinä olet arvoitus on Mercerin toinen suomennettu romaani. Häneltä on aiemmin julkaistu teos Kun kerran kohtasimme.

Kirjailija.Leah Mercer
Lukija.Katja Aakkula

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sinä olet arvoitus