Sininen huvila

- Eva Frantz

Arvostelu 3.8
7h 42min
182 Sivua
Anna Glad ratkaisee
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Kaksi teiniä löytää pienen pojan harhailemasta keskellä yötä autiolla autotiellä ja vie pojan kotiin, siniseen huvilaan metsän laidassa. Keittiön lattialla lojuu verissä päin pojan, Brunon, äiti Becca. Vakavasti loukkaantunut nainen kiidätetään hengenvaarassa sairaalaan. Rikosta ryhtyy selvittämään poliisikomisario Anna Glad.

Käy ilmi, että supersuosittua Sininen huvila -nimistä lifestyle-blogia pitävän Becca Stenlundin henkeä on uhattu blogin kommenteissa. Beccan mies Peter on muuttanut katkeroituneena pois täydellisyyttä tavoittelevan puolisonsa luota ja menettänyt samalla paitsi kodin, myös poikansa. Becca taistelee sairaalassa hengestään, mutta tyhjilleen jääneeseen, lukittuun huvilaan ilmestyy joka päivä tuoreita kukkia…

Sininen huvila avaa uuden sarjan, jossa seurataan Anna Gladia jonka omakin elämä on solmussa, työtön avomies istuu kotona pelin äärellä kaiket päivät ja suhde junnaa paikallaan. Todentuntuinen ja taitavasti kirjoitettu jännitystarina vie mukanaan, ja monimutkaisen vyyhdin loppuratkaisu yllättää kokeneimmankin dekkarifanin.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Ulla Lempinen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

7h 42min

Sivua:

182

Kielet:

suomi

Julkaistu:

1.6.2018

Äänikirjan kustantaja:

Kustantamo S&S

ISBN Äänikirja:

9789515246714

E-kirjan kustantaja:

Kustantamo S&S

ISBN e-kirja:

9789515243102

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sininen huvila – E-kirja, Äänikirja

Hyvin kerrottu!

Laura

Suosittelen 👍

Anu

🙌

Kaisu

👎Ei toiminut.

Heli