Siniviittainen nainen

Arvostelu 3.9
11h 9min
228 Sivua
Ruth Galloway
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Mystinen kuolema hautausmaalla

Rakastetun sarjan kahdeksannessa osassa Ruth Galloway selvittää surmattujen naisten kohtaloa. Hurmaava brittisarja on täydellinen yhdistelmä jännitystä ja tunnelmointia.

Uskonnollisuudestaan tunnetussa kylässä nähdään siniviittaisen Neitsyt Marian ilmestys, ja seuraavana päivänä hautausmaan kupeesta löytyy sinisiin pukeutunut, surmattu nainen. Kun yliopistoaikainen ystävätär kutsuu Ruth Gallowayn paikalle ja kertoo saaneensa naispappeja uhkailevia kirjeitä, Ruth alkaa epäillä tapausten liittyvän toisiinsa. Pääsiäisen ristikulkueen lähestyessä uhkaajan uskonnollinen kiihko kiihtyy verenhimoksi, ja Ruth ja komisario Harry Nelson joutuvat yhdistämään voimansa selvittääkseen syyllisen, ennen kuin seuraava nainen kuolee.

Elly Griffiths tunnetaan arkeologi Ruth Gallowaysta kertovasta huippusuositusta dekkarisarjasta. Ennen kirjailijanuraansa hän työskenteli pitkään lastenkirjallisuuden parissa kustannusalalla. Idea Ruth Galloway -sarjaan syntyi, kun Griffiths lomaili arkeologimiehensä kanssa Norfolkissa, missä rantoja reunustavat muinaiset pyhät marskimaat. Ruth Galloway -sarja on ollut suurmenestys ympäri Eurooppa, erityisesti Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ruotsissa, ja sarjan seuraavaa osaa odotetaan aina innolla.

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Anna Kangasmaa

Muoto:

Osa:

8

Äänikirjan kesto:

11h 9min

Sivua:

228

Kielet:

suomi

Julkaistu:

14.9.2020

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520418977

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520418960

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Siniviittainen nainen –
Äänikirja, E-kirja

Tylsä

Niina

Hyvä

Sulo

Aina hyvä.

Teija

😊 👍

Äiti