Siniviittainen nainen- Elly Griffiths

Arvostelu 3.9
11h 9min
228 Sivut
Ruth Galloway
bookCoverFor

Yhteenveto

Mystinen kuolema hautausmaalla

Rakastetun sarjan kahdeksannessa osassa Ruth Galloway selvittää surmattujen naisten kohtaloa. Hurmaava brittisarja on täydellinen yhdistelmä jännitystä ja tunnelmointia.

Uskonnollisuudestaan tunnetussa kylässä nähdään siniviittaisen Neitsyt Marian ilmestys, ja seuraavana päivänä hautausmaan kupeesta löytyy sinisiin pukeutunut, surmattu nainen. Kun yliopistoaikainen ystävätär kutsuu Ruth Gallowayn paikalle ja kertoo saaneensa naispappeja uhkailevia kirjeitä, Ruth alkaa epäillä tapausten liittyvän toisiinsa. Pääsiäisen ristikulkueen lähestyessä uhkaajan uskonnollinen kiihko kiihtyy verenhimoksi, ja Ruth ja komisario Harry Nelson joutuvat yhdistämään voimansa selvittääkseen syyllisen, ennen kuin seuraava nainen kuolee.

Elly Griffiths tunnetaan arkeologi Ruth Gallowaysta kertovasta huippusuositusta dekkarisarjasta. Ennen kirjailijanuraansa hän työskenteli pitkään lastenkirjallisuuden parissa kustannusalalla. Idea Ruth Galloway -sarjaan syntyi, kun Griffiths lomaili arkeologimiehensä kanssa Norfolkissa, missä rantoja reunustavat muinaiset pyhät marskimaat. Ruth Galloway -sarja on ollut suurmenestys ympäri Eurooppa, erityisesti Isossa-Britanniassa, Saksassa ja Ruotsissa, ja sarjan seuraavaa osaa odotetaan aina innolla.

Kirjailija(t):
Kääntäjä(t):
Anna Kangasmaa
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

8

Äänikirjan kesto:
11h 9min
Sivut:
228
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.9.2020
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520418977
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789520418960

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)