Sinkkuelämää: Carrien nuoruusvuodet

Sinkkuelämää: Carrien nuoruusvuodet

Tietoa kirjasta

Mitä Carrie Bradshaw teki ennen Sinkkuelämää ja New Yorkia? Lähde mukaan seuraamaan, kuinka pikkukaupungin kasvatti tavoittelee unelmiaan.

Kun sydäntenmurskaaja ja paha poika Sebastian Kydd palaa vuosien jälkeen Castleburyyn, Carrien maailma mullistuu. Koulun tyttöjen salainen päiväuni osoittaa olevansa kiinnostunut juuri Carriesta, ja kaikki vaikuttaa epätodellisen onnelliselta. Rakkauden lisäksi Carriella on kuitenkin myös toinen unelma: hän tahtoo tulla kirjailijaksi.

Carrien nuoruusvuodet kertoo Carrien viimeisestä lukiovuodesta Castleburyssa, jossa hän asuu isän ja kahden pikkusiskon kanssa. Äiti on kuollut syöpään, mutta jättänyt tyttärelleen perinnöksi feministisen kipinän.


Tarkkanäköiseen tapaansa Carrie analysoi kokemaansa ja ammentaa siitä jutun aiheita. Yliopisto häämöttää nurkan takana, mutta sitä ennen Carrie päättää seurata suurta unelmaansa: edessä on kesä New Yorkissa kirjoittajakoulussa...

Candace Bushnell (s. 1958) tunnetaan parhaiten Sinkkuelämää-kirjasta ja siihen perustuvasta huippusuositusta tv-sarjasta. Kirja ja sarja pohjaavat Bushnellin Sex and the City -nimiseen kolumniin The New York Observerissa. Bushnell on kirjoittanut myös useita romaaneja.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sinkkuelämää: Carrien nuoruusvuodet