Sinua seurataan- Pernilla Ericson

Arvostelu 4
13h 4min
251 Sivut
Erla-ryhmä
bookCoverFor

Yhteenveto

Millaisia jälkiä jätät jälkeesi netissä? Kerrot missä olet ja mitä teet, tietämättä kuitenkaan kuka seuraa sinua… Tukholman alueella, keskustasta etelään johtavan metrolinjan asemien lähettyvillä on tapahtunut öiseen aikaan useita erittäin väkivaltaisia päällekarkauksia ja raakoja raiskauksia. Keskiyön pimeimpään aikaan mies hyökkää naisen kimppuun. Nainen onkin Liv Kaspi, joka rökittää päällekarkaajan sairaalakuntoon. Mediassa nousee valtava haloo. Poliisia syytetään liiallisen voiman käytöstä. Poliisin on pakko järjestää sisäinen tutkinta. Liv joutuu tutkinnan ajaksi lomalle. Heti pakkolomansa alussa Liv saa merkillisen kirjeen, joka on kutsu tärkeään tapaamiseen. Uteliaisuus saa Livin menemään paikalle vanhaan hienoon taloon. Kohtaamisen aikana he perustavat tutkimusryhmän, joka alkaa tutkia metrolinjan asemien lähellä tapahtuneita raiskauksia. Aina löytyy pieniä paloja rikoksen suureen palapeliin. Raiskaustapauksia tulee lisää. Lopulta Liv joutuu käyttämään kaikki voimansa ja taitonsa taistellessaan oman henkensä edestä.
Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

1

Äänikirjan kesto:
13h 4min
Sivut:
251
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.4.2019
Äänikirjan kustantaja:
HarperCollins Nordic
ISBN Äänikirja:
9789176331903
E-kirjan kustantaja:
HarperCollins Nordic
ISBN e-kirja:
9789150758344

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sinua seurataan – E-kirja, Äänikirja

Hieno, mukaansa tempaava teksti.

Kirsi

Olisipa virkistävää lukea dekkari, jossa päähenkilö poliisi EI olisi nuori traumatisoitunut nainen. Ja oli pakko lopettaa kuuntelu puolessa välissä, koska lukija niin ärsyttävä. Ei millään voi päästä tunnelmaan, kun luetaan raiskauksista, tapausta ja brasilialaisista taistelulajeista seurakuntasisaren hartaus äänellä.

Mamma

Yllättävän mukaansa tempaava kirja, toinen osa menee heti kuunteluun

Riitta

Todella mielenkiintoinen juoni, piti otteessaan koko kirjan ajan! Eteni mukavan jouhevasti, Erla-ryhmä muodostettiin heti alkuun ja päähenkilöt olivat kiinnostavia. Ainoa minus raakuus, kirjassa kuvataan pahoinpitelyä ja väkivaltaa tarkasti, ehkä vähän turhankin yksityiskohtaisesti välillä.

Heidi

😱😱😱

Kirsti

Alku hyvä, lopussa vähän lässähti. Mutta viihdyttävää kuunneltavaa.

AnneKerttuli

Helvetti miten jännittävä oli kirja - käyn heti etsimään lisää luettavaa Pernilla Eriksonilta, todellakin suosittelen lämpimästi 👍

Miia

Nainen pääosissa ja hänestä tehty fiksu sekä pärjääjä. Hyvä sarja, aloitin juuri toisen osan.

Riitta

6/5

Peppi

Erittäin hyvä kirja, kiitos!

Tarja

Jännä, mukaansatempaava, selkeä;pysyi hyvin juonessa mukana.

Anne

Hyvä

Heini

Paashikampaus aika monella naisella...

Anne

Tärkeä aihe, raadollinen rakkaus miellyttivät, mutta raakuus ja toisaalta lukijan turha r-kirjainten "murahtelu", kuten sanassa murrhaaja alkoivat kyllästyttää ja pudottivat pari tähteä. Mutta toisaalta lukija ansaitsee yhden ylimääräisen, koska hän luki sujuvasti vähemmällä paatoksellisuudella kuin ennen👍

Riitta-Liisa

Kaikki mahdolliset ruotsalaiset dekkarit läpikäyneenä ilahduin tästä uutuudesta! Jotain uutta ja erilaista tässä oli, ja vei todella mukanaan, ei junnannut missään kohtaa. Kirjan kansi on minusta tylsä, ja sen takia meinasin jättää tämän väliin, mutta ehdottomasti positiivinen yllätys !

Satu