Sinun puolestasi vuodatettu- Niko Rantsi

Arvostelu 3.8
8h 51min
200 Sivut
Lainvartijat
bookCoverFor

Yhteenveto

Poliisin esikoisdekkari murhatutkinnan kovasta ytimestä.

Tiheätunnelmainen romaani poliisityöstä sekä ystävyydestä lain väärällä puolella. Miten pitkälle menisit ystäväsi vuoksi?

Työkavereidensa arvostama järjestyspoliisi Veli-Matti Suojanen on tiukassa paikassa. Kun vanha tuttu pikkurikollinen vainoaa häntä lapsen jääkiekkoharjoituksiin ja kotikulmille, Suojasen mitta täyttyy.

Lisähuolta tuo Suojasen talousvaikeuksissa oleva lapsuudenystävä, jonka on nähty viettävän aikaa tunnetun ammattirikollisen kanssa. Kun poliisi alkaa tutkia hylätystä vajasta löytyvää vainajaa, alkaa murhatutkinta, jossa Suojanen istuu kuulustelupöydän väärällä puolella.

KRP:n rikosylikonstaapeli Niko Rantsi kertoo esikoisdekkarissaan, miten poliisi todella ratkoo rikoksia. Samalla hän kuvaa realistisesti sitä, millaisten ongelmien kanssa poliisi joutuu Suomessa painimaan.

Rikosylikonstaapeli Niko Rantsi työskentelee keskusrikospoliisissa. Hän on toiminut Turun terrori-iskun päätutkijana ja tsunamiuhrien tunnistajana. Vapaa-ajallaan Rantsi harrastaa kilpauintia. Sinun puolestasi vuodatettu on hänen esikoisromaaninsa, ja se aloittaa Lainvartijat-sarjan. Hänen toinen kirjansa Kuka viereesi jää voitti Vuoden johtolanka 2022 -palkinnon, joka myönnetään vuoden parhaalle kotimaiselle jännityskirjalle.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja, E-kirja

Osa:

1

Äänikirjan kesto:

8h 51min

Sivut:

200

Kielet:

suomi

Julkaistu:

5.5.2020

Äänikirjan kustantaja:

Tammi

ISBN Äänikirja:

9789520411558

E-kirjan kustantaja:

Tammi

ISBN e-kirja:

9789520411541

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sinun puolestasi vuodatettu – Äänikirja, E-kirja

Tosi hyvä!!!

Santeri

🙏

Joona

Positiivinen yllätys

Petri

Perushyvä dekkari.

MM

Vähän epäloogisuutta tapahtumien kulussa tai ei ihan tajunnut mikä oli tätä päivää mikä menneisyyttä. Muuten hyvä kirja. Kiva lukea tapahtumista, jotka ovat tutuissa paikoissa.

Anna-Maria

Huikea tarina! Piti kuunnella lähes alusta loppuun ilman isompia taukoja, koukuttava kerronta.

Tiina

Erinomainen lukija. Kirja nappaa mukaansa, ja kieli on selkeää. Kirjaa voisi myös suositella nuorelle tai vähemmän lukevalle. Lisäksi kirjailija hyödyntää mahtavasti tietouttaan Länsi-Uudestamaasta.

Riina

Lukija on todella hyvä. Pidän hänen äänestään ja sopivasta eläytymisestä. Hän eläytyy sopivan vakavasti eikä yli efektoi asioita. Sopii hyvin jämptiin poliisimaailmaan. Kirjan juoni huippu, jäin koukkuun.

Miia

Realistinen kuvaus poliisityöstä

Merja

Huippuhyvä! Niin inhimillisesti kirjoitettu

Terhi

Tykkäsin!

Mari

Keskinkertainen. Lukija sinänsä huono, kun ei oikein tiennyt millä nopeudella olisi kuunnellut

Pia

Todenmukaisin kertomus mitä markkinoilta löytyy.

Juhani

Kirjana aika keskinkertaista heikompi. Olisi saattanut olla parempi kokemus kirjana itse luettuna, koska tämän lukijan huono rytmitys ja varsinkin dialogin monotoninen lausuminen huononsi entisestään vähän ontuvaa dialogia. Tekstissä kalskahti poliisikieli huonolla tavalla, ja hahmot eivät varsinaisesti kiinnostaneet.

Emmi

Vavahduttava kuvaus poliisityöstä. Kirjallisista puutteistaan huolimatta kuulemisen arvoinen teos. Raportti joka tempaa mukaansa

Pekka