Sinuun en ainakaan rakastu

- Lucy Score

Arvostelu 4
17h 26min
351 Sivua
Knockemout
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Bestselleristin kuuma rakkaustarina tyydyttää romantiikan nälän. Naomi on ollut aina kiltti ja kuuliainen – ja hänellä oli hyvä syy karata alttarilta. Päivänkakkaroita hiuksissaan ja tekoripset poskillaan hän etsii seuraavana aamuna sisartaan Knockemoutin pikkukaupungista. Naomi törmää kaupungin pahaan poikaan, tatuoituun partasuuhun Knoxiin, joka ei siedä monimutkaisia ihmissuhteita eikä pulassa olevia neitosia. Mikään mahti maailmassa ei saa häntä rakastumaan kilttiin tyttöön. Eihän?

Kirjailija(t):

Kääntäjä(t):

Heidi Tihveräinen

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

17h 26min

Sivua:

351

Kielet:

suomi

Julkaistu:

7.8.2023

Äänikirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN Äänikirja:

9789512436118

E-kirjan kustantaja:

Gummerus

ISBN e-kirja:

9789512436125

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sinuun en ainakaan rakastu – E-kirja, Äänikirja

Kirjassa oli yllättävän paljon melko toksisten käytösmallien romantisoimista, ja lähes henkistä väkivaltaa. Ja miksi päähenkilön kuvataan ”murisevan” aina pienestäkin vastoinkäymisestä? Aika lailla painajaismaisia parisuhdemalleja, ja erikoinen mieskuva kirjoittajalla.

Marika

Naislukijalla todella ärsyttävä tapa venyttää sanojeeeeen loppujaaa

Jenni

Herraisä sentään eihän tätä kirjaa jaksanut loppuun asti kuunnella. Alku vaikutti ihan, että joo, mutta sitten ns. "juoni" meni kyllä överiksi. En tiedä minkä ikäisille tämä kirja on seksikohtauksineen kirjoitettu, mutta tällaiseen keski-ikäiseen eukkoon ei kyllä uponnut 🤣

Outi

Väkivallan ja mustasukkaisuuden romantisointia. Todella huono kirja

Anna