Sitä saa mitä antaa

- Sophie Kinsella

Arvostelu 3.8
14h 47min
294 sivua
bookCoverFor

Yhteenveto

Rakkaus kuittaa kaikki velat.

Taattua Kinsellaa: ratkiriemukas ja kyynelkanavat avaava romaani rakkaudesta, omien vahvuuksien tunnistamisesta ja velkakirjasta, joka muuttaa kaiken.

Fixie on lempinimensä ansainnut: hänen on aivan pakko fiksata kaikki, mikä ei ole ihan justiinsa. Vinossa olevat tavarat oikaistaan ja huomaamattomatkin tahrat poistetaan, eikä kaveria tietenkään voi olla auttamatta. Kun vihreäsilmäinen mies kahvilassa pyytää Fixietä läppärivahdiksi, tämä toki suostuu ja vieläpä pelastaa koneen vesivahingolta. Kiitollinen Sebastian raapustaa Fixielle velkakirjan, mistä seuraa oikea vastapalveluksien pingismatsi. Löytääkö kaikkia muita auttava Fixie rohkeutta fiksata itsensä ja taistella oman onnensa puolesta?

Sophie Kinsella (s. 1969) on englantilaisen Madeleine Wickhamin kirjailijanimi. Hänet tunnetaan erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan, jossa hyväsydäminen Becky seikkailee muodin maailmassa. Kinsella on valmistunut Oxfordin yliopistosta ja työskenteli taloustoimittajana ennen kuin ryhtyi kirjailijaksi. Hänen tavaramerkkejään ovat nokkeluus ja pirteä huumori.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Kaisa Kattelus
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
14h 47min
sivua E-kirja:
294
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
28.4.2020
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510442128
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN E-kirja:
9789510442111

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)