Sitä saa mitä antaa

Arvostelu 3.8
14h 47min
294 Sivua
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Rakkaus kuittaa kaikki velat.

Taattua Kinsellaa: ratkiriemukas ja kyynelkanavat avaava romaani rakkaudesta, omien vahvuuksien tunnistamisesta ja velkakirjasta, joka muuttaa kaiken.

Fixie on lempinimensä ansainnut: hänen on aivan pakko fiksata kaikki, mikä ei ole ihan justiinsa. Vinossa olevat tavarat oikaistaan ja huomaamattomatkin tahrat poistetaan, eikä kaveria tietenkään voi olla auttamatta. Kun vihreäsilmäinen mies kahvilassa pyytää Fixietä läppärivahdiksi, tämä toki suostuu ja vieläpä pelastaa koneen vesivahingolta. Kiitollinen Sebastian raapustaa Fixielle velkakirjan, mistä seuraa oikea vastapalveluksien pingismatsi. Löytääkö kaikkia muita auttava Fixie rohkeutta fiksata itsensä ja taistella oman onnensa puolesta?

Sophie Kinsella (s. 1969) on englantilaisen Madeleine Wickhamin kirjailijanimi. Hänet tunnetaan erityisesti Himoshoppaaja-sarjastaan, jossa hyväsydäminen Becky seikkailee muodin maailmassa. Kinsella on valmistunut Oxfordin yliopistosta ja työskenteli taloustoimittajana ennen kuin ryhtyi kirjailijaksi. Hänen tavaramerkkejään ovat nokkeluus ja pirteä huumori.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Kääntäjä(t):

Kaisa Kattelus

Muoto:

Äänikirjan kesto:

14h 47min

Sivua:

294

Kategoriat:

Kielet:

suomi

Julkaistu:

28.4.2020

Äänikirjan kustantaja:

WSOY

ISBN Äänikirja:

9789510442128

E-kirjan kustantaja:

WSOY

ISBN e-kirja:

9789510442111

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sitä saa mitä antaa –
E-kirja, Äänikirja

🥰

Jenna

Aivan mahtava, mukaansa tempaava teos

Sari

Ihan ok kirja.

Virpi

Ihan mukavaa kesäkuunneltavaa.

Sanna