Sitten menin kotiin

Sitten menin kotiin

Tietoa kirjasta

Sensaatiotrilogian järisyttävä huipennus

Karin Smirnoffin kuohuttavan romaanisarjan ihmiskuvaus on yhtä armotonta kuin pohjoisen karu luonto. Sarjan päätösosa solmii Jana Kipon elämän langat yhteen.

Jana Kippo on jäänyt yksin. Hän päättää vaihtaa kotiseutunsa Tukholmaan, mutta hyytävä pohjoinen ei ole valmis päästämään tytärtään pakoon. Noutaako routa omansa? Vai löytääkö Jana kotiin? Sisukkaan naisen taistelu läpi väkivallan, vähättelyn ja villin luonnon saavuttaa vihdoin päätepisteensä edellisten osien Lähdin veljen luo ja Viedään äiti pohjoiseen huipennuksessa.

Smirnoffin niukka ja laadukas kieli sekä omaperäinen tyyli ovat keränneet laajalti kiitosta. Sensaatiomaisen vastaanoton saanut sarja on kuin perisuomalainen romaani feministisellä otteella.

Karin Smirnoff (s. 1964) työskenteli toimittajana kunnes kyllästyi ja osti puutavarayrityksen Piitimestä Pohjois-Ruotsista. Hän on käynyt Lundin yliopiston kirjoittajakoulun, missä August-ehdokkuuden napannut esikoisromaani Lähdin veljen luo sai alkunsa. Smirnoff on valittu jatkamaan Stieg Larssonin Millennium-hittikirjasarjaa.

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sitten menin kotiin