Sodan myrskyt- Victoria Aveyard

Arvostelu 4.1
29h 16min
486 Sivut
Hopea
bookCoverFor

Yhteenveto

Victoria Aveyardin mykistävän hienon fantasiasarjan päätösosassa Maren on hyväksyttävä kohtalonsa ja otettava kaikki irti voimistaan, sillä kaikkia koetellaan, mutta kaikki eivät selviä hengissä.

Mare murtui, kun Cal petti hänen luottamuksensa. Nyt hän on päättänyt suojella itseään ja kaltaisiaan uusverisiä tuhoamalla lopullisesti Nortan hopeisen kuningaskunnan. Ja aivan ensimmäiseksi hän on päättänyt tuhota julma kuningas, Mavenin.

Mutta sodassa liittolaiset ovat välttämättömiä. Ennen kuin punaisten kapinalla voi olla menestymisen mahdollisuuksia Maren on liittouduttava veljen kanssa, joka mursi hänen sydämensä voidakseen tuhota veljen, joka melkein mursi hänet. Calin hopeiset liittolaiset ja Maren purppurakaarti ovat vaikuttava sotajoukko. Mavenin pakkomielle saada Mare taas omakseen on kuitenkin niin voimakas, että hän on valmis tuhoamaan kaiken saadakseen tahtonsa läpi. Sota lähestyy vääjäämättä ja kaikki, jonka puolesta Mare on taistellut, on vaarassa. Riittääkö voitto kaatamaan hopeisten kuningaskunnat vai vaikeneeko salamatyttö lopullisesti?

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Jussi Korhonen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Sarja:
Osa:

4

Äänikirjan kesto:
29h 16min
Sivut:
486
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.6.2021
Äänikirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN Äänikirja:
9789523641259
E-kirjan kustantaja:
Aula & Co
ISBN e-kirja:
9789527269534

© Aula & Co (Äänikirja)

© Aula & Co (E-kirja)

What other people think

Reviews of Sodan myrskyt – E-kirja, Äänikirja

Kirja ei välttämättä ollut niin kauhean kummoinen, mutta kirjasarja oli mielestäni hyvä ja kirjailija sai siitä kiinnostavan. Hyvää fantasiaa Leih Bardugon jälkeen. Aika paljon samankaltaisuuksia mutta se ei yhtään haitannut. Lukija parani loppua kohden ja opin jo tykkäämään alkuvaikeuksien jälkeen :)

Paavo

Kiva tarina, yllätyksellisiä käänteitä. Lukijan hidas ja venyttävä/tauottava lukutapa häiritsevät vahvasti myös tätä kirjaa. (Kahdessa ensimmäisessä oli eri lukija) Jouduin kuuntelemaan reilusti nopeutettuna.

Riina

Mielenkiintoinen

Erilainen tarina. Mielenkiintoinen ja pitää kuulijan kiinnostuneena loppuun asti.

Johanna