Soluhautomo

Soluhautomo

Tietoa kirjasta

Senaattori Ashley Butler on pesunkestävä etelävaltiolainen konservatiivi, vaikka edustaakin demokraattista puoluetta. Vastustajien mielestä hän on tympeä kansankiihottaja, joka kerää pisteitä tunteisiin vetoavilla aiheilla. Esimerkiksi ihmisalkioiden käytöllä biotieteessä.

Kun Butler nimitetään klooniterapiaa ja kantasoluteknologiaa käsittelevän alakomitean puheenjohtajaksi, hän saa vastaansa miehen, jota pidettiin lääketieteen ihmelapsena ja jonka maine on uran myötä vain kasvanut. Tohtori Daniel Lowell on myös piinkova liikemies, jota mammonan lisäksi kiinnostaa maine ihmiskunnan pelastajana.

Sitten Butler saa tietää sairastavansa nopeasti etenevää Parkinsonin tautia. Kuolemanpelossaan hän tarjoutuu Lowellin koekaniiniksi, eikä Lowell voi oikein kieltäytyäkään, sillä Butlerilla on hyppysissään oljenkorsi, joka pelastaa hänen firmansa. Bahamalla sijaitsevalla Wingate-klinikalla käynnistyy näin salainen operaatio, johon tarvitaan sekä munasoluja että palanen Torinon käärinliinaa. Ensimmäisen askeleen otettuaan Daniel Lowell ja hänen kumppaninsa Stephanie D'Agostino eivät voi enää perääntyä, vaikka yrityksen lisäksi vaarassa saattaa olla myös heidän henkensä.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Soluhautomo