Sormuksella sulhanen / Kukkia ja kosintaa

Sormuksella sulhanen / Kukkia ja kosintaa

Tietoa kirjasta

Sormuksella sulhanen
Nate koputti oveen, valmiina tiukkoihin neuvotteluihin. Kun hän näki itkuisen naisen valtavassa hääpuvussa, hänen konseptinsa sekosivat täydellisesti! Mina Mastrantino näytti kaikkea muuta kuin onnea hehkuvalta morsiamelta. Mutta Nate ei jäänyt toimettomaksi: hän keksi suunnitelman, jolla hän saisi sormuksen ja Mina pääsisi eroon epämiellyttävästä sulhasestaan!

Kukkia ja kosintaa
Daniel antaa rukkaset tyttöystävälleen radiossa tuhannen kuuntelijan edessä. Hän haluaa keskittyä lihansyöjäkasveihin, ei suhteeseen, jossa ei ole ollut vastusta, joka on liian helposti ajautunut liian pitkälle.

Chloe on uusi orkideaosaston päällikkö ja Danielin ihailija jo opiskeluvuosilta. Hän on luonut uuden minän. Harmaan hiiren tilalle on tullut kynähametta käyttävä, hyvin meikkaava piikkikoroissa puutarhassa päät kääntävä nainen, joka on intohimoisen pätevä omalla alallaan.

Daniel haluaa karistaa median huomion kannoiltaan ja olla muutakin kuin valtakunnan hylkääjä. Chloe tarjoaa avuksi itseään; jos he näyttelisivät pariskuntaa, media unohtaisi Danielin vanhan roolin. Mutta voivatko he unohtaa toisensa?

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sormuksella sulhanen / Kukkia ja kosintaa