Sotahuuto- Wilbur Smith, David Churchill

Arvostelu 4.1
19h 39min
392 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

Courtneyt maailmansotien myrskyissä

Wilbur Smithin suositun Courtney-sarjan 14. osassa seurataan afrikkalaisen merkkisuvun vaiheita kahdella manterella maailmansotien välillä.

Leskeksi jäänyt suurriistanmetsästäjä ja sotaveteraani Leon Courtney kasvattaa Saffron-tytärtään yksin kenialaisella maatilalla. 1920-luvun Afrikka on vaarallinen manner, ja Leon luovii politiikan sameissa vesissä parhaansa mukaan. Saffronista kasvaa itsenäinen nuori nainen, joka muuttaa Englantiin opiskelemaan. Hän kohtaa Gerhardin, nuoren saksalaisen idealistin, joka ei hyväksy sukunsa natsisympatioita ja joutuu ihanteidensa vuoksi suureen vaaraan.

Parin vuosikymmenen levottoman rauhankauden aikana Courtneyt kohtaavat monenkirjavia vakoojia, kavaltajia ja onnenonkijoita. Kun toinen maailmansota sitten syttyy, he joutuvat toden teolla kamppailemaan niin oman kuin sukunsa selviytymisen puolesta.

Wilbur Smith (s. 1933 Pohjois-Rhodesiassa) on yli viisikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana kirjoittanut 40 Afrikka-aiheista jännitysromaania, joita on käännetty 26 kielelle ja myyty yhteensä noin 125 miljoonaa kappaletta kautta maailman.

David Churchill (pseudonyymi) on toimittaja ja kirjailija, joka tunnetaan parhaiten historiallisesta The Leopards of Normandy -trilogiastaan. Churchill on julkaissut 17 kirjaa, ja hänen tuotantoaan on käännetty parillekymmenelle kielelle.

Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Nina Mäki-Kihniä
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
19h 39min
Sivut:
392
Kielet:
suomi
Julkaistu:
12.10.2021
Äänikirjan kustantaja:
WSOY
ISBN Äänikirja:
9789510476680
E-kirjan kustantaja:
WSOY
ISBN e-kirja:
9789510434963

© WSOY (Äänikirja)

© WSOY (E-kirja)