Sotilaan kunnia- Seppo Porvali

Arvostelu 4.3
7h 31min
Tositarinoita sodista
bookCoverFor

Yhteenveto

Seppo Porvalin Sotilaan kunnia perustuu on sotaromaani, joka perustuu tositapahtumiin. Kirja kertoo todellisesta henkilöstä, Ahti Vuorensolasta, joka yleni sodan aikana majuriksi ja sai Mannerheimristin. Ahti Vuorensola oli sotilaiden parhaita ja pidetty kaikkien keskuudessa. Sodan aikana hän joutui rintamalle kuumimpiin paikkoihin, muun muassa Kollaalle. Marskin ritari Ahti Vuorensola joutui sodan aikana varsin tiukkoihin tilanteisiin.

Mutta dramatiikkaa ei puuttunut hänen elämästään senkään jälkeen, kun rauha oli jo solmittu ja oli aika maksaa sotakorvauksia. Seppo Porvali on haastatellut Vuorensolaa ja kirjoittanut kuulemansa perusteella jännittävän romaanin. Vuorensolan vaiheet sodan sankaruuden päivinä ja sodan jälkeisinä vaikeina aikoina ovat riipaisevaa luettavaa.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Äänikirja

Osa:

27

Äänikirjan kesto:

7h 31min

Kielet:

suomi

Julkaistu:

17.10.2022

Äänikirjan kustantaja:

Lind & Co

ISBN Äänikirja:

9789180513333

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sotilaan kunnia – Äänikirja

Uskomatonta, mutta totta?

Mauri

Erinomainen dokumentti sotilaasta.

Reino

Hyvä

Anni

Hyvä kirja ja lukija

Janne

Jännittävä tositarina.

Roni

Aika kiehtova kirja, kovat oli ajat rintamalla, mutta myös sodan jälkeen. Erityismaininta lukijalle värikkäästä luennasta.

Reijo

Hyvä kirja hyvä lukija

Juha

Hyvä kirja

Sakari

Kohtalainen

Tuomo

😄

Jari

Hyvä

Rainer

Hienoa tekstiä ja hyvin tarina muodossa

Jari

Vanhempani olivat sodassa...en nuorena osannut kyllin arvostaa....vaan...nyt hävettää...Ehdoton kiitos Niin kertojiĺe kuin kuin.kirjoittajalle..tällaiset muistojen säilyttämiset pitäisi kuulua oppivelvollisuuteen. Kaikille Veeraaneille syvä kiitoksen kumarrus...nytkin pyrkii kyynel silmiin..ja kysynkin Olisiko meistä tähän kaik- Keen

Tarja