Soturikissat: Kolmikon mahti 1: Näkö

Soturikissat: Kolmikon mahti 1: Näkö

Tietoa kirjasta

Voittamattomat soturikissat

Koe maailman suosituin kissasarja! Erin Hunterin fantasia vie mukanaan.

Miau! Soturikissat on miljoonien fanittama rikas fantasiamaailma, josta kertovia kirjoja on kymmenittäin.

Myrskyklaanin on tullut aika nimittää kolme uutta oppilasta, joilla on kunniakkaat sukujuuret: Leijonatassu, Paatsamatassu ja Närhitassu ovat jalojen soturien Oravaliidon ja Vatukkakynnen pentuja. Kaikilla kolmella oppilaalla on jokin poikkeuksellinen lahja, ja klaanin päällikkö Tulitähti käsittää heidän olevan Tähtiklaanin lupaama kolmikko. Soturioppilaissa on kuitenkin jotain salaperäistä, ja uhkaava ennustus varoittaa tulevista vaikeuksista. Klaanisyntyisten kissojen keskuudessa kytee viha muukalaisia kohtaan, ja veren virta uhkaa viedä soturilain mennessään.

Kolmikon mahti on kolmas Soturikissat-saaga. Se on jatkoa Uusi profetia -saagalle: pääosassa on nyt kissojen seuraava sukupolvi. Näkö on saagan ensimmäinen osa.

Erin Hunterin monikymmenosainen Soturikissat-sarja on noussut suureen maailmanlaajuiseen suosioon. Suomeksi Hunterilta on julkaistu myös sarjoja Uljasmaa, Pandojen valtakunta, Etsijät ja Selviytyjät. Salanimi Erin Hunterin taakse kätkeytyy seitsemän britti- ja yhden amerikkalaiskirjailijan tiimi.

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Soturikissat: Kolmikon mahti 1: Näkö