STOPMYYNTI: pysähdy myymään- Mika D. Rubanovitsch

Arvostelu 3.6
3h 13min
bookCoverFor

Yhteenveto

Digital Sales "Vuoden pysäyttävin bisneskirja

Vuoden pysäyttävin kirja. Suomen johtavan myyntivalmentajan ja menestyneimmän myyntikirjailijan Mika D. Rubanovitschin (”Ruban) uusin myyntiä käsittelevä teos ”STOP-myynti: pysähdy myymään” pureutuu myyntikapinan jälkeiseen aikaan. STOP-myynnin avulla eri rooleissa toimivat myyjäorganisaation jäsenet ovat paremmin valmiina auttamaan toisiaan ja asettamaan asiakkaat keskiöön 2020-luvulla. Kyseessä on Ruban 9. kirja.

Nyt on aika pysähtyä myynnin perusasioiden äärelle. Tunnistatko sinä työnkuvastasi tilanteet, joissa olisi selkeä lisämyynnin paikka? Tilanteet, joissa juuri sinä voisit heittää työrukkaset hetkeksi sivuun ja pistää myyntihousut itsevarmasti jalkaan? Tilanteet, joissa asiakkaan kuuntelevat korvat kohdistuvat yksinomaan sinuun? Tilanteet, joissa aika pysähtyy ja kohina vaimenee – on vain sinä, asiakas ja tarjoamasi orastava ajatus tai valmis ratkaisu? Näitä tilanteita on päivässä kymmenittäin – huomaatko sinä niitä? Asiakas laittaa sinulle kontaktipyynnön, kysyy kysymyksen sähköpostissa tai törmäätte sattumoisin kadulla. Hoidatko nämä rutiinilla vai ajatteletko isommassa kuvassa? Oletko sinä se, joka tukee organisaatiosi myyntiä sekä kasvotusten että virtuaalisesti ihan joka päivä.

Tässä teoksessa pysähdymme myymään sinun työnkuvastasi käsin. Opit tunnistamaan roolisi aktiivisena toimijana tai myynnin tukena. Keskitymme myynnin perustyöhön ja jätämme alan muotitermit muille. Myynnin uusi aikakausi – keinot ja taktiikat.

Pysähdy myymään."

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja
Äänikirjan kesto:
3h 13min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.4.2019
Äänikirjan kustantaja:
OY Imperial Sales AB
ISBN Äänikirja:
9789526839592

© OY Imperial Sales AB (Äänikirja)