Studio sex- Liza Marklund

Arvostelu 4.2
12h 4min
357 Sivut
Annika Bengtzon
bookCoverFor

Yhteenveto

En ung kvinna hittas sexmördad på en kyrkogård. En minister misstänks för brottet. Om ett par veckor är det riksdagsval och drevet går. Annika Bengtzon är vikarie på tidningen Kvällspressen. Hon ser mordet som sin chans att få ett fast jobb. Snart riskerar hennes ambitioner att sätta krokben för henne själv. Hon dras in i en cirkel av porrklubbar, storpolitik och massmediala övergrepp. Den våldsamma upplösningen är högst oväntad, inte minst för Annika själv.
Studio Sex är en fristående del i Liza Marklunds serie om kriminalreportern Annika Bengtzon. Den utspelar sig åtta år före Sprängaren.
Pris som Årets författare!
Liza Marklund får SKTFs pris som Årets författare med följande motivering: ”Liza Marklund har med sitt engagemang, sin vitalitet och sin äkthet blivit en etablerad författare som vi tagit till oss. Liza Marklunds bok Studio Sex innehåller såväl spänning som en realistisk stil som håller läsaren fången till sista sidan. SKTF:s medlemmar har röstat fram och delar med stolthet ut priset till Årets författare 1999 – Liza Marklund – och vi ser fram emot fler läsupplevelser!”
Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

2

Äänikirjan kesto:
12h 4min
Sivut:
357
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
10.12.2004
Äänikirjan kustantaja:
Piratförlaget
ISBN Äänikirja:
9789164230201
E-kirjan kustantaja:
Piratförlaget
ISBN e-kirja:
9789189426528