Stumppaa tähän!

Stumppaa tähän!

Tietoa kirjasta

Vihdoinkin toimiva lopettamismenetelmä: - Välittömät tulokset - Myös ketjupolttajille - Ei vieroitusoireita - Ei riipu tahdonvoimasta - Ei sokkihoitoja - Ei ihmekeinoja - Ei lihomista - Pysyvä lopputulos.

Mikä estää tupakanpolton lopettamisen? Pelko, että tiedossa on epämääräisen pitkä kärsimyksen, puutteen ja tyydyttämättömän tupakanhimon aika ennen tavasta eroon pääsemistä. Pelko, että kahvinautinto tai sosiaalinen tilanne ei ole enää koskaan entisenlainen ilman savuketta, ettei pysty enää keskittymään, hallitsemaan stressiä tai olemaan yhtä itsevarma kuin ennen. Pelko, että oma persoonallisuus tai luonne muuttuu. Allen Carrin menetelmän tavoite on poistaa pelot.

Allen Carria (1934–2006) pidetään tärkeimpänä guruna tupakoinnin lopettamisessa. Hän keksi sen, mitä kaikki tupakoijat olivat odottaneet: helpon tavan lopettaa tupakointi. Carr poltti itse runsaasti ja teki useita epäonnistuneita lopettamisyrityksiä, kunnes vuonna 1983 onnistui. Hän kirjoitti huippusuositun kirjan Stumppaa tähän! ja perusti maailmanlaajuisen Easyway-klinikoiden verkoston. Myöhemmin Carr kirjoitti useita teoksia, joissa hän sovelsi menetelmäänsä muiden riippuvuuksien hallintaan. Hänen kirjojaan on käännetty yli 38 kielelle.

Kirjailija.Allen Carr
Lukija.Toni Kamula

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Stumppaa tähän!