Sulje silmäsi ja laske kymmeneen

Sulje silmäsi ja laske kymmeneen

Tietoa kirjasta

Hypnoottisen hyvä kolmiodraama pakkomielteisestä rakkaudesta.

”Lämpimän humoristinen, hellästi pureva, ennen kaikkea lohdullinen tarina turhautumisesta ja vapautumisesta…”
– USA Today

Tavattuaan viimein kunnon miehen Ellen ei ole uskoa onneaan: Patrick on puoleensavetävä, sinkku, työssäkäyvä ja mikä parasta, rakkaus on molemminpuolista. Hypnoterapeuttina työskentelevää Elleniä ei juuri hetkauta se, että miehen eksä, Saskia, ei hellitä vaan stalkkaa menetettyä rakkauttaan jatkuvasti. Sen sijaan Ellen kiinnostuu naisen motiiveista ja tahtoisi tavata tämän. Tietämättä että on jo tavannut…

Vapauttava romaani jokaiselle, joka on rakastanut, menettänyt, verrannut itseään rakastettunsa eksään tai nyksään – ja taistellut voidakseen päästää irti.

Australialainen Liane Moriarty (s. 1966) on kansainvälisesti huippusuosittu kirjailija, jonka kahdeksaa menestyskirjaa on myyty jo yli 14 miljoonaa kappaletta. Moriarty on mustan huumorin ja terävän itseironian taituri, joka ei pelkää käsitellä vakavia aiheita kepeällä otteella: kirjoja lukiessa virtaavat sekä nauru että kyyneleet. Mustat valkeat valheet -romaanin ovelaa huumoria ja partaveitsenteräviä oivalluksia nähtiin myös HBO:n menestyssarjassa Big Little Lies. Yhdeksän hyvää, kymmenen kaunista on älykästä viihdettä parhaimmillaan, ja sen filmioikeudet on niin ikään myyty. Sulje silmäsi ja laske kymmeneen oli ilmestymisjärjestyksessä Moriartyn kolmas romaani, alkuteos The Hypnotist's Love Story ilmestyi vuonna 2011. Liane asuu Sydneyssä miehensä ja kahden lapsensa kanssa.

”Terävä ja hauska romanttinen tarina.”
– The Oprah Magazine

Kirjailija.Liane Moriarty
Lukija.Meri Nenonen

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Sulje silmäsi ja laske kymmeneen