Supermarsu ja karseat kuiskailijat- Paula Noronen

Arvostelu 4.8
2h 45min
Supermarsu
bookCoverFor

Yhteenveto

Supermarsun voittokulku jatkuu - yli puoli miljoonaa myytyä kirjaa!

Paula Norosen luoma Supermarsu on lasten suursuosikki, myös valkokankailla ja teatterilavoilla. Odotettu Supermarsu 2 -elokuva saa ensi-iltansa syksyllä 2022. Karvaisen supersankarin voit lisäksi bongata maanlaajuisen Terveystalo-ketjun odotushuoneista.

Emiliaa, Simoa, Rasva-Anteroa ja muita luokkakavereita jännittää kovasti, sillä koulujen väliset suuret urheilukisat lähestyvät. Kisojen suojelijana toimii Emilian isän tyttöystävä, Vanupuikonnäköinen Anneli, joka aikoinaan oli kova urheilija ja koulun ylpeys. Hänen komea pokaalinsa on edelleen koulussa esillä, kunniapaikalla!

Oppilaat treenaavat ahkerasti vanhoja urheilulajeja, Emilia kivenheittoa, Simo köydenvetoa, Kalle Alander hernepussin heittoa ja Kirsikka esteuintia. Paitsi Rasva-Antero, joka tietenkin on jo mestari jokaisessa lajissa.

Mutta mistä johtuu, että yhtäkkiä lapset uskovat epäonnistuvansa pahanpäiväisesti? Ihan kuin joku kuiskailisi lannistavia lauseita heidän korviinsa. Kisat ovat vaarassa, sillä joku haluaa pilata ne tahallaan - kuka ja miksi? Emilia haluaisi auttaa Supermarsuna, mutta aivan kaikkiin ongelmiin ei supervoimillakaan voi vaikuttaa. Syypää löytyy yllättävältä taholta, mutta onko jo myöhäistä tsempata oppilaat uskomaan itseensä? Lopulta Supermarsua tarvitaan enemmän kuin koskaan.

Lue meille äitikulta -blogista:

"Paula Noroselle on suotu huumorintajua isolla kauhalla. Ehkä jopa lapiolla. Hänen huumorinsa - niin omituista kuin se välillä onkin - naurattaa sekä aikuisia että lapsia, mikä ei hauskoiksi tarkoitetuissa kirjoissa ole mikään itsestäänselvyys!"

Helsingissä asuva Paula Noronen on rakastettu kirjailija ja tv-persoona. Supermarsun lisäksi hänet tunnetaan mm. helppolukuisesta Yökoulu-sarjasta sekä aikuisten suosikista, Tarja Kulhosta.

Pietarsaarelainen Terese Bast on monipuolinen taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänen kuvituksensa ovat tuttuja monista suosituista lastenkirjoista.

Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

15

Äänikirjan kesto:
2h 45min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
14.4.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520437756

What other people think

Reviews of Supermarsu ja karseat kuiskailijat – Äänikirja

Love you supermarsu ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Viia

🦄🦄🥭🥭💐💐💐🐹🐹🎀🎀🟨🔴🟢🟡💠🎉🎊💛💖👩🏻‍🦰🥳🌈🌈🌈🥰🦄

Venla

Ihan ok

Emilia

MAHTAVA KIRJA!👌🥳🥳🥳🥳

Niilo

Moi tää on best näitä liääää ja oon 10v. Tyttö ja meillä on koira 2v. Harrastan Ratsastusta ja Futista ja Ratsastus on Best ja oon harrastanut ratsastusta 2v. Mut siis supermarsut on parhaita❤️❤️

Ulla

A best memes

Olavi

Ⓜ️🅰️🅰️ℹ️Ⓜ️🅰️n 🅿️🅰️r🅰️s kℹ️rj🅰️ ℹ️kℹ️nä❗❗❗❗😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃

Elsa

Kuuntelen tätä just nyt. Antero😈 on ärsyttävä mutta muuten aivan mahtava 😇

Lyyti

Hhhhhhhhhh 😝🤪😉 kannattaa kuunnella/lukee

Kati

Paras

Eedit

Huva kirja

Viljo Vaskuri

Ihan Ok 🫧

Erin

Maailman paras kirja 😄

Lilli

❤️💖❤️

Super marsu Rokkaa 😎😎🤓🤓😎😎🤓🤓😎😎🤓🤓😎😎🤓😎 Rokkaa Rokkaa😎🤓😎🤓

Linda

Paras kirja😍😍😍 Lempi kirjasarja!!!💚🤍💙🖤

Marika