Supermarsu ja lasten valtakunta- Paula Noronen

Arvostelu 4.7
2h 58min
77 Sivut
Supermarsu
bookCoverFor

Yhteenveto

Aikuisilta pääsy kielletty!

Kesken oppitunnin Supermarsu-Emilian koululle iskee valtava trombi, joka sinkoaa ilmaan rakennuksen oppilaineen! Viimein trombi vaimenee ja koululaiset laskeutuvat tuntureiden keskelle Lapilta näyttävään erämaahan. Mutta Lapinmaa on laaja, missä siellä he oikein ovat? Emilia aavistaa, että tulossa on tehtävä Jättiläismarsulta.

Kun järkytyksestä on selvitty, lapset alkavat nähdä tapahtuman mahdollisuutena. He perustavat oman valtakunnan, jonne aikuisilta on pääsy kielletty. He luovat myös omat kultaiset sääntönsä, joita kaikkien on noudatettava, kuten: Ovia pitää paiskoa. Ruokia pitää syödä suoraan paketista. Sisällä pitää pelata jalkapalloa. Pitää tehdä mitä huvittaa.

Johtajaäänestys tuottaa kuitenkin ongelmia, kun Emilia jänistää vetovastuusta. Rasva-Antero puolestaan haluaa väkisin pomoksi. Entä mitä ovat salaperäiset poron näköiset otukset, joiden sarvet hohtavat pimeässä?

Helsinkiläinen Paula Noronen on armoitettu kirjailija, kolumnisti, koomikko ja käsikirjoittaja; huumoriin erikoistunut media-ammattilainen.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

9

Äänikirjan kesto:
2h 58min
Sivut:
77
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.4.2016
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789513189136
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789513189112

What other people think

Reviews of Supermarsu ja lasten valtakunta – E-kirja, Äänikirja

👍🏻

Matti Pasanen

tosikiva

Aino ja Olavi

Supermarsut on 100000000000 /1000000. Nää on sairaan hyviiiiiiii! Lasten valtakunta on sairaan hyvä . Oikeeestttiiiiiii. #supermarsu is the best! These are sickly good

Ronja

TOSIHYVÄ!!!

Eemil

👍

Tiia

Kannattaa joko kuunnella tai lukee tosi tosi hyvä kirja👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Miia

Tosi hyvä

Maija

Hyvä kirja

Aino

Tosihyvä ihantriplahyvä😸😸👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Katja

Oon kuunnellut vasta 0,2 😂mutta kuitenkin hyvä🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹🐹

Kreeta

Ou jee

Lauri

Hyvä👍

Hulda

Hyvä

Nella

Tosi hyvä

Valtter

Kivaa! Jokin kuitenkin jäi hyvyydestä paitsi🤔 Mutta oon kuunnellut tai lukenu mahdollisimman paljon🤩😍 Ihan Best sarja! Tää oli tosi hyvä, mut Jokin ei mennyt nii hyvin, varmaa se ku tää oli vähä yksin kertanen, mut muuten iha tosi kiva👍👍👍

Taina