Supermarsu ja lasten valtakunta

- Paula Noronen

Arvostelu 4.7
2h 58min
77 sivua
Supermarsu
bookCoverFor

Yhteenveto

Aikuisilta pääsy kielletty!

Kesken oppitunnin Supermarsu-Emilian koululle iskee valtava trombi, joka sinkoaa ilmaan rakennuksen oppilaineen! Viimein trombi vaimenee ja koululaiset laskeutuvat tuntureiden keskelle Lapilta näyttävään erämaahan. Mutta Lapinmaa on laaja, missä siellä he oikein ovat? Emilia aavistaa, että tulossa on tehtävä Jättiläismarsulta.

Kun järkytyksestä on selvitty, lapset alkavat nähdä tapahtuman mahdollisuutena. He perustavat oman valtakunnan, jonne aikuisilta on pääsy kielletty. He luovat myös omat kultaiset sääntönsä, joita kaikkien on noudatettava, kuten: Ovia pitää paiskoa. Ruokia pitää syödä suoraan paketista. Sisällä pitää pelata jalkapalloa. Pitää tehdä mitä huvittaa.

Johtajaäänestys tuottaa kuitenkin ongelmia, kun Emilia jänistää vetovastuusta. Rasva-Antero puolestaan haluaa väkisin pomoksi. Entä mitä ovat salaperäiset poron näköiset otukset, joiden sarvet hohtavat pimeässä?

Helsinkiläinen Paula Noronen on armoitettu kirjailija, kolumnisti, koomikko ja käsikirjoittaja; huumoriin erikoistunut media-ammattilainen.

Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

9

Äänikirjan kesto:
2h 58min
sivua E-kirja:
77
Kielet:
suomi
Julkaistu:
15.4.2016
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789513189136
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789513189112

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)