Supermarsu ja vieraat viemäristä

- Paula Noronen

Arvostelu 4.7
2h 51min
56 sivua
Supermarsu
bookCoverFor

Yhteenveto

"Supermarsu on ihan paras!" lukija 7 v.

Supermarsu lähtee Helsingin yöhön omituisten olentojen perään - ovatko ne ihmisiä, eläimiä vai jotain ihan muuta?

Jättiläismarsu ottaa yhteyttä Supermarsu-Emiliaan, hän kertoo että ilmassa on syvästi huolestuttavia merkkejä. Pian alkaakin tapahtua outoja asioita: Taloihin tunkeudutaan öisin, tavaroita häviää, kummalliset hahmot pysäyttelevät ihmisiä ja puhuvat sekavia. Keitä nämä tyypit ovat? Emilia livahtaa yöllä ulos Supermarsuna ja saa selville, että rautatieaseman viemäristä kapuaa kirjojen klassikkohahmoja. Mitä asiaa isolla pahalla sudella, porsailla ja prinsessa Ruususella voi olla kansalaisille? Olennot vaikuttavat hätääntyneiltä ja vihaisilta.

Supermarsu-Emilian on pakko selvittää ilmiön taustat ja pelastaa kaupunki, apunaan paras kaverinsa Simo ja jopa Rasva-Antero. Samaan aikaan Emilia tutustuu naapuriin muuttaneeseen kivaan poikaan ja viettää paljon aikaa hänen kanssaan. Kaikki ei kuitenkaan mene toiveiden mukaan…

Helsingissä asuva Paula Noronen on rakastettu kirjailija ja tv-persoona. Supermarsun lisäksi hänet tunnetaan mm. Yökoulu-sarjasta sekä aikuisten suosikista, Tarja Kulhosta.

Pietarsaarelainen Terese Bast on monipuolinen taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänen kuvansa ovat tuttuja monista suosituista lastenkirjoista.

Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Osa:

14

Äänikirjan kesto:
2h 51min
sivua E-kirja:
56
Kielet:
suomi
Julkaistu:
20.4.2021
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520423452
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN E-kirja:
9789520423445

© Tammi (Äänikirja)

© Tammi (E-kirja)