Supermarsu pelastaa silakat- Paula Noronen

Arvostelu 4.8
3h 37min
Supermarsu
bookCoverFor

Yhteenveto

Emilia saa Jättiläismarsulta kaikkien aikojen tehtävän: "Pelasta Itämeri!".

Emilian koulu muuttaa homeongelman takia kelluvaan rakennukseen Vuosaaren edustalle. Tämä on kuitenkin vasta alkusoittoa muutosten syksylle - Emilian äiti on nimittäin löytänyt uuden poikaystävän, Pertin, joka mässyttää ärsyttävästi. Lisäksi Emilian paras kaveri Simo värvätään konsulttiyritykseen töihin ja hän muuttuu aivan kummalliseksi.

Kaiken kukkuraksi Emilia saa Jättiläismarsulta uuden supermarsutehtävän: hänen pitäisi pelastaa Itämeri! Onkohan tehtävä jopa Supermarsulle liian hankala?

Supermarsu pelastaa silakat oli vuonna 2009 Finlandia Junior -ehdokkaana, ote raadin perusteluista:

Paula Norosen Supermarsu on hervottoman hauska, ratkiriemukas kirja, jossa nonsense makes sense. Se ei ole tyypillinen ’hauskaa lapselle’ -kirja, vaan kaikenikäiset lukijansa lakonisin letkautuksin naurunhytkytykseen vangitseva lukukokemus. - - Arjen kommellukset ja tapahtumat Noronen kuittaa huumorilla, mutta suurissa eettisissä asioissa hän on vakava, ympäristöasiat ovat yhteisellä vastuullamme. Supermarsu näyttää moraalin mallia, supervoimia saa käyttää vain hyvään.

Ensimmäinen Supermarsu-elokuva (2018) sai suuren suosion. Se perustuu kirjoihin Supermarsu pelastaa silakat sekä Supermarsu lentää Intiaan.

Helsingissä asuva Paula Noronen on rakastettu kirjailija ja tv-persoona. Supermarsun lisäksi hänet tunnetaan mm. Yökoulu-sarjasta sekä aikuisten suosikista, Tarja Kulhosta.

Kirjailija(t):
Muoto:
Äänikirja
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
3h 37min
Kielet:
suomi
Julkaistu:
13.4.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520447687