Susannan laulu- Stephen King

Arvostelu 4.1
17h 7min
378 Sivut
Musta torni
bookCoverFor

Yhteenveto

Musta torni -sarja on yhdistelmä fantasiaa, kauhua ja lännentarinoita

Susannan laulu on sarjan kuudes kirja. Se jatkaa tarinaa revolverimies Rolandin ja hänen kumppaneidensa eli ka-tetinsa matkasta kohti Mustaa tornia.

Sarjan edellisessä osassa (Callan sudet) kävi ilmi, että Susannahin sisällä asuu Mia-niminen nainen, joka on raskaana. Synnytyksen lähestyessä Mia on ottanut Susannahin ruumiin kokonaan valtaansa. Hän siirtyy vuoden 1999 New Yorkiin, aikaan ja paikkaan, joka on Susannahille vieras mutta Mialle suorastaan pelottava. Ka-tetin muiden jäsenten on nyt pelastettava Susannah ja selvitettävä, kuka Mia on ja minkälainen olio sen sisällä kasvaa. Sillä välin kun Jake, Oi ja Callahan selvittävät Mian tarinaa, Eddie ja Roland väistelevät luoteja vuoden 1977 Mainessa ja tutustuvat siellä asuvaan kirjailijaan, joka on kirjoittanut Salem s Lotiin sijoittuvan romaanin...

Seitsenosainen Musta torni -sarja on yhtenäinen kertomus, joka kannattaa lukea alusta loppuun oikeassa järjestyksessä. Sen lukuisat juonensäikeet muodostavat hallitun kokonaisuuden, joka tarjoaa palkitsevan lukuelämyksen niin scifin, fantasian kuin kauhunkin ystäville.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Kääntäjä(t):
Kari Salminen
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Osa:

6

Äänikirjan kesto:
17h 7min
Sivut:
378
Kategoriat:
Kielet:
suomi
Julkaistu:
26.1.2022
Äänikirjan kustantaja:
Tammi
ISBN Äänikirja:
9789520424466
E-kirjan kustantaja:
Tammi
ISBN e-kirja:
9789513198190