Susikoira Roi ja 9 C

- Jorma Kurvinen

Arvostelu 4.6
4h 22min
90 sivua
Susikoira Roi
bookCoverFor

Yhteenveto

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

Kun Tomin kouluu saapuu uusi oppilas Joni, hän ei suostu kumartamaan koulun kingille Lauroselle. Lauronen ei epäile vetää turpaan edes vanhempia lukiolaisia, jos joku sattuu sanomaan väärän sanan. Pian Tomi on erikoisessa tilanteessa – sekä Joni että Lauronen haluaisivat saada Tomin ja Roin omalle puolelleen. Vaan voiko Tomi pysyä tilanteessa puolueettomana?

"Susikoira Roi ja 9 C" on Jorma Kurvisen jännittävä nuorisoromaani vuodelta 1980. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla.

Kioskimurtoja, epämääräisiä jengejä, salaperäisiä katoamisia... Tomi ja hänen saksanpaimenkoiransa Roi kohtaavat lukemattomia jännittäviä seikkailuja Jorma Kurvisen suosikkikirjasarjassa, joka on tuttu myös televisiosta.

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.
Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja, Äänikirja
Äänikirjan kesto:
4h 22min
sivua E-kirja:
90
Kielet:
suomi
Julkaistu:
8.7.2021
Äänikirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN Äänikirja:
9788726996012
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788726357226

© Saga Egmont (Äänikirja)

© Saga Egmont (E-kirja)