Susikoira Roi ja kultakello

- Jorma Kurvinen

112 sivua
Susikoira Roi
bookCoverFor

Yhteenveto

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

Tomin, Roin ja heidän ystävänsä Soikkelin asuinpaikkakunnalla on pahamaineinen jengi, jonka kanssa he eivät haluaisi olla missään tekemisissä. Ystävykset ajautuvat kuitenkin tilanteeseen, jossa heidän on pakko unohtaa periaatteensa – sillä viattomia saattaa olla vaarassa.

"Susikoira Roi ja kultakello" on Jorma Kurvisen jännittävä nuorisoromaani vuodelta 1996. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla.

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.
Kirjailija(t):
Muoto:
E-kirja
sivua E-kirja:
112
Kielet:
suomi
Julkaistu:
1.6.2020
E-kirjan kustantaja:
Saga Egmont
ISBN E-kirja:
9788726357134

© Saga Egmont (E-kirja)