Suudelkaa minua

Suudelkaa minua

Tietoa kirjasta

New York, Pariisi, Hollywood, Tsekki - Katherine Pancol vie polveilevassa romaanissaan rakkauden ja halun, salattujen muistojen ja unelmien kuohuvaan virtaan.

Ranskalainen Angela on pettynyt rakkaudessa, mutta hänessä on jälleen virinnyt toivo: jospa rakkaus sittenkin voittaa pelon.

Louise Brooks, mykkäelokuvan suuri tähti, pohtii Angelan kanssa rakkaussuhteitaan ja epäonnistumisiaan. Molemmilla naisilla on kipeitä lapsuudenkokemuksia.

Ranskalainen Virgile on Angelan uskottu ystävä, joka rakastaa palavasti mutta kätkee salaisuuksia. Tsekkiläinen Matias pitää kiinni vapaudestaan ja pelkää sitoutua rakkaudessa.

Heitä kaikkia painaa menneisyys - kullakin omat pelkonsa, jotka saavat heidät toistamaan samoja epäonnistumisia yhä uudelleen. Onko heillä riittävästi halua murtautua niistä vapaaksi ja oppia rakastamaan?

Katherine Pancol syntyi vuonna 1954 Casablancassa, Marokossa. Hän oli viisivuotias, kun hänen perheensä muutti Ranskaan. Pancol opiskeli kirjallisuutta ja työskenteli ranskan ja latinan opettajana sekä toimittajana muun muassa Paris Match- ja Cosmopolitan-lehdissä.

Pancolin esikoisromaani Moi d’abord ilmestyi vuonna 1979, ja sen jälkeen häneltä on julkaistu 18 teosta. Vahvoista ja persoonallisista naishahmoistaan tunnettu Pancol on yksi Ranskan myydyimmistä kirjailijoista, ja Suomessa hänen teoksiaan on myyty yli 100 000 kappaletta. Maaliskuussa 2021 ilmestynyt Parittelurituaaleja on Pancolin yhdeksäs suomennettu romaani.

E-kirja

suomi

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Suudelkaa minua