Suunnassa- Liisa Uusitalo-Arola

Arvostelu 4.1
7h 2min
163 Sivut
bookCoverFor

Yhteenveto

”Onko mitään pahempaa kuin olla sokea? Kyllä vain, vielä pahempaa on, jos näkee mutta näkemys puuttuu.” Näin vastasi kuurosokea kirjailija ja vaikuttaja Helen Keller, kun ihmiset ihmettelivät hänen pärjäämistään elämässä.

Ymmärrys omista syvimmistä toiveista, tavoitteista ja omassa elämässä vaikuttavista voimista on sekä hyvän elämän että myönteiseen muutokseen tähtäävän työskentelyn perusta. Kun on näkemystä, on helpompi pysyä siinä suunnassa, johon oma sisäinen kompassi osoittaa.

Tämän kirjan avulla opit juuri sopivasti astumaan itsesi viereen, jäsentämään elämääsi ja omaa tapaasi toimia sekä viemään läpi pieniä, elämää vääjäämättä kohentavia ja arvojesi mukaisia muutoksia. Aivan erityisesti opit suhtautumaan itseesi lempeän rauhallisesti, välttämään paniikkiratkaisuja ja uudelleenarvioimaan sitä, mikä on toistunut elämässäsi lähes automaattisesti ehkä jo hyvinkin pitkään.

Vaikka kaikkea ei elämässä voi muuttaa, yhä lisääntyvä selkeys auttaa myös hyväksymään ne asiat, jotka ovat elämässäsi jäädäkseen.

Liisa Uusitalo-Arola on työ- ja organisaatiopsykologi ja kouluttajapsykoterapeutti. Liisa rakastaa kasvimaataan, eikä sienimetsässä vaeltelua voita hänen mielestään mikään.

Kirjailija(t):

Muoto:

E-kirja, Äänikirja

Äänikirjan kesto:

7h 2min

Sivut:

163

Kielet:

suomi

Julkaistu:

27.6.2022

Äänikirjan kustantaja:

Tuuma-kustannus

ISBN Äänikirja:

9789523702677

E-kirjan kustantaja:

Tuuma-kustannus

ISBN e-kirja:

9789523702660

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Suunnassa – E-kirja, Äänikirja

Hankala kirja äänikirjaksi. Tämä pitäisi ihan konkreettisena kirjana olla noiden tehtävien takia mm.

Anni

Vahva suositus jokaiselle mielen taidoista kiinnostuneelle

Toni

👍🙂

Pekka