Svara om du hör mig- Ninni Schulman

Arvostelu 4.1
12h 3min
355 Sivut
Hagfors
bookCoverFor

Yhteenveto

Det är tidig oktobermorgon och utanför slaktboden i Uvanå samlas byns jaktlag för ännu en dag bland björn och varg i Tiomilaskogen. Några timmar senare hittas en av älgjägarna, Pär Sanner, död på sitt pass medan hans fjortonåriga dotter som varit med honom är försvunnen.

Vem av jaktkamraterna har velat Pär så illa? Finns det någon koppling till den tjuvskjutna vargen som hittades några veckor tidigare? Eller har hans tvivelaktiga affärer blivit hans död? Att Hagforspolisens nya krimchef, Petra Wilander, är lika misstänkt som alla andra i jaktlaget gör mordutredningen än mer komplicerad.

Journalisten Magdalena Hansson är föräldraledig när Värmlandsbladet kommer med sitt stora sparpaket. För att försöka rädda sitt arbete och sin lokalredaktion undersöker hon fallet och tar risker som sätter hela familjen på spel.

Livet i den lilla byn blir en mardröm för Pärs änka när deras hemligheter grävs fram en efter en. Och vem är egentligen vän och vem är fiende när det knackar på dörren?

Svara om du hör mig är den tredje delen i serien om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund.

Kirjailija(t):
Lukija(t):
Muoto:
Äänikirja, E-kirja
Sarja:
Osa:

3

Äänikirjan kesto:
12h 3min
Sivut:
355
Kielet:
ruotsi
Julkaistu:
25.9.2013
Äänikirjan kustantaja:
Bonnier Audio
ISBN Äänikirja:
9789173487252
E-kirjan kustantaja:
Bokförlaget Forum
ISBN e-kirja:
9789137141145