Svara om du hör mig

Arvostelu 4.1
12h 3min
355 Sivua
Hagfors
bookCoverFor

Tietoa kirjasta

Det är tidig oktobermorgon och utanför slaktboden i Uvanå samlas byns jaktlag för ännu en dag bland björn och varg i Tiomilaskogen. Några timmar senare hittas en av älgjägarna, Pär Sanner, död på sitt pass medan hans fjortonåriga dotter som varit med honom är försvunnen.

Vem av jaktkamraterna har velat Pär så illa? Finns det någon koppling till den tjuvskjutna vargen som hittades några veckor tidigare? Eller har hans tvivelaktiga affärer blivit hans död? Att Hagforspolisens nya krimchef, Petra Wilander, är lika misstänkt som alla andra i jaktlaget gör mordutredningen än mer komplicerad.

Journalisten Magdalena Hansson är föräldraledig när Värmlandsbladet kommer med sitt stora sparpaket. För att försöka rädda sitt arbete och sin lokalredaktion undersöker hon fallet och tar risker som sätter hela familjen på spel.

Livet i den lilla byn blir en mardröm för Pärs änka när deras hemligheter grävs fram en efter en. Och vem är egentligen vän och vem är fiende när det knackar på dörren?

Svara om du hör mig är den tredje delen i serien om journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund.

Kirjailija(t):

Lukija(t):

Muoto:

Sarja:

Osa:

3

Äänikirjan kesto:

12h 3min

Sivua:

355

Kielet:

ruotsi

Julkaistu:

25.9.2013

Äänikirjan kustantaja:

Bonnier Audio

ISBN Äänikirja:

9789173487252

E-kirjan kustantaja:

Bokförlaget Forum

ISBN e-kirja:

9789137141145

Mitä muut ajattelevat

Arvostelut teokselle Svara om du hör mig –
Äänikirja, E-kirja

Så bra bok

Erica